REKLAMA
Witam bardzo serdecznie wszystkich forumowiczów jest to mój pierwszy post na tym forum wiec wypada się przedstawić, tak wiec jestem Mateusz
Interesuje się motoryzacja odkąd pamiętam mam dopiero 20lat wiec może wydawać się to nie wiele ale swoje już wiem, pieniądze które mam na samochód zarobiłem sam za granica wiec uprzedzam wszelkie pytania skąd mam tyle na auto. Na utrzymanie samochodu też juz zarabiam posiadając stała prace w naszym pięknym kraju.
Zacznijmy wiec temat który mnie nurtuje. Postanowiłem zakupić swoje pierwsze wymarzone auto po długich poszukiwaniach typ padł na kilka modeli i chciałbym sie dowiedzieć co było by najlepszym wyborem.
1. Subaru Legacy 07-08- 2.0 benzyna+gaz lub diesel
2.BMW e90 320d 05+
3.Audi a4 b6 lub b7 1.9TDI lub 2.0TDI odpowiednio do modeli
4.Wasza propozycja
Chciałbym wiedzieć przede wszystkim jak to jest z awaryjnością w tych samochodach a także z kosztami utrzymania i wiadomo, komfort,osiągi, spalanie takie podstawowe rzeczy uwagi i zastrzeżenia wobec tych aut. Przeszukałem sporo forów, widziałem wiele opinii ale na tym forum z tego co wiem największym forum samochodowym chciałbym zaprzestać i podjąć ostateczna decyzje.
Dziękuje tym którzy przeczytali moją lekturę i czekam na opinie i porady
z góry dziękuje i pozdrawiam
Mateusz