Vermin napisał(a):Rozumiem że to może wkurzać ale trudno je wykluczyć, to po prostu bardzo dobre samochody
Tia, a autor tematu ma 5k i jest poczatkujący więc idealne połączenie.
Proste porównanie z np: corolla e11 98r 3d 1,6 16V za 5,5k i BMW 318 e36
Spalanie corolla 7l pb miasto i 8-9lpg a BMW?
Masa 1100kg silnik 16V a BMW ?
Osiągi tu brak porównania na korzyść corollki
Bezpieczeństwo corolla FWD NCAP 3gwiazdki a BMW RWD i w testach NCAP miazga totalna. Chciałbys takim autem jechac zimą w ostrym łuku na kiepskich oponach????
Awaryjność
Vermin może wklej tą litanię którą ostatnio prezentowałeś przy BMW bo w Corolli musiałbyś 100lat jeździć albo robić rocznie 100tyś.km żeby taki zestaw życzeń ułożyć.
Wklejacie za 5k te super propozycje a jak szukałem z kolegami e36 do przerobienia tak żeby był prosty i beż wspawanej ćwiary to zajeło nam ponad pół roku znalezienie sztuki a 99% tematów było śmieciami.
Więc które wartości dla początkującego kierowcy z ograniczonym budżetem są lepsze w BMWe36 bo jakoś nie moge ich dostrzec???
P.S.
Używałem i używam BMW od 3ki przez M3 do x6 więc nie toretyzuje oraz na bierząco do pracy mam JDM FWD/RWD (zabawa) co pozwala mi porównać i stwierdzić że biedny jest ten co Was posłucha i kupi super zadbane i oszczędne e36 za 5k
![OK :ok:]()
Wasze propozycje mają się nijak do tematu w którym określone są konkretne wymagania.