Astra? Czemu nie, dobry samochodzik ale 1.4 to totalny muł. Astry jedynki rdzewieją tak, że jakbyś się zdecydował na jakąś to dobrze sprawdź czy nie ma rdzy. Ja na twoim miejscu astry bym nie wybrał bo jak dla mnie to samochód bez duszy, sprawdź takie samochody jak,np. honda civic 5 generacji, nissan suny (tu też próżno szukać duszy no ale trudno
![Szczęśliwy :D]()
), nissan almera. Masz tu kilka przykładowych, ciekawych aukcji :
[link do ogłoszenia na Otomoto wygasł] [link do ogłoszenia na Otomoto wygasł] [link do ogłoszenia na Otomoto wygasł] [link do oferty na Allegro wygasł] [link do oferty na Allegro wygasł] [link do oferty na Allegro wygasł] [link do oferty na Allegro wygasł] [link do oferty na Allegro wygasł] (<-- taka mazda to chyba ciekawa propozycja, ładna, tania, dobra, niezawodna, fajny silnik, KLIMATYZACJA!)
[link do ogłoszenia na Otomoto wygasł] ( <-- taki civic to też bardzo fajne autko i również ta ma klimę)
[link do ogłoszenia na Otomoto wygasł] [link do ogłoszenia na Otomoto wygasł] (<-- bmw to świetne samochody ale części są droższe niż w pospolitej astrze )
[link do ogłoszenia na Otomoto wygasł] (<-- klasyk
![Szczęśliwy :D]()
)
[link do ogłoszenia na Otomoto wygasł] Jak sam widzisz nawet do 5000zł można znaleźć dużo ciekawych samochodów, wystarczy poszukać, zastanów się bo myślę ,że każdy z samochodów które ci pokazałem jest ciekawy. Ja na twoim miejscu zastanawiałbym się nad mazdą, hondą civic lub bmw
![Tak :yes:]()
. Powodzenia
![OK :ok:]()