REKLAMA
Witam! Prawko zdałem jakieś pół roku temu, od tego czasu jeździłem dosyć okazjonalnie bo teraz na studiach nie potrzebuję tak właściwie samochodu
Mimo że go nie potrzebuję to chcę sobie teraz coś załatwić gdyż motoryzacja od zawsze była moją pasją i potrzebuję jakiegoś fajnego autka żeby na nie chuchać i dmuchać Jeździć będę stosunkowo mało, kilkanaście razy w roku po 200-300 km, a tak to może raz/dwa tygodniowo po mieście dlatego diesel odpada.(przebiegi roczne pewnie koło 4-5k?) Praktyczność auta nie ma dla mnie najmniejszego znaczenia gdyż tak jak napisałem wyżej ma to być zabawka a nie środek do pracy. Myślę o czymś w okolicach 150 koni, nie chcę iść wyżej żeby nie przesadzić, mam w końcu bardzo mizerne doświadczenie. Ważny dla mnie jest ciekawy sportowy design i niezłe prowadzenie. Z racji na małe roczne przebiegi aż tak nie przejmuję się spalaniem i kosztami utrzymania(ale wolałbym dosyć niezawodne samochody, a przynajmniej takie które nie są znane z awaryjności ) Tak właściwie tutaj moje wymagania się kończą, przeglądam rynek od bardzo dawna i mam kompletny mętlik w głowie
Tutaj parę modeli które strasznie mi podchodzą wizualnie(ale średnio mieszczą się w budżecie) żeby było wam trochę łątwiej zrozumieć moje gusta
CLA(z amg)
M3 e92
s2000
370z
XE
RS5
Leon III ST cupra
Pomożecie?