Tak jak się spodziewałem. Czyli koszta jeszcze wzrastają za samą blachę już nawet nie chce myśleć jak podłoga wygląda. Tak jak powiedziałem max 1500. Skąd jesteś to coś popatrzę bo akurat mam wolną chwilę
To nie moc ani sprzęt a technika czyni z Ciebie zawodnika
Skoro masz 5 tysięcy to jest sens oglądać auta które nie mają progów? [link do oferty na Olx wygasł] [link do ogłoszenia na Otomoto wygasł] [link do ogłoszenia na Otomoto wygasł]
Dlaczego warto rozważyć kupno samochodu elektrycznego? Zainteresowanie samochodami elektrycznymi stale rośnie i nie wygląda na to, aby w najbliższym czasie miało się to zmienić. Powody tego stanu rzeczy są różne, ale z pewnością najważniejsze są dwa – znaczące zmiany ...
Volvo V40 R-Design - sportowa odmiana nowego modelu Na targach motoryzacyjnych w Paryżu po raz pierwszy zostanie zaprezentowana sportowa odmiana nowego modelu Volvo V40 - R-Design. Auto ze zmienionym zawieszeniem i topowym silnikiem T5 o mocy 254 KM, będzie rywalizować ze ...
Ta żółta Meganka chyba też handlarz, bo jak widzę w opisie "LPG tania jazda" czy "idealny na dojazdy do pracy, szkoły" to włącza mi się lampka ostrzegawcza
facet kupił go 3 miesiące temu od kolegi z komisu bo potrzebował jakiegoś drugiego auta bo jest przedstawicielem i mówi że sam jest w szoku ale wszystko działa, problemów większych z rdzą nie ma, gaz brc
3k za to Clio? to ja za 1500zł kupiłem zdrową Corsę z oryginalnymi progami i podłogą
Zerknij na te: [link do ogłoszenia na Otomoto wygasł] - tylko pytanie czemu tak szybko idzie na sprzedaż.. [link do ogłoszenia na Otomoto wygasł] [link do oferty na Olx wygasł] - tylko też trochę cena z dupy patrząc na ten błotnik..
Wydajemy pieniądze, których nie mamy, na tuning, którego nie potrzebujemy, by podobać się ludziom, których nie znamy.
Toyota chyba od handlarza i nie wiem czy corsa też nie Corsa sprowadzona dopiero co, handlarz, do zapłacenia OC, przerejestrowanie, tłumaczenie, przegląd więc trochę za duże koszty jak na mój budżet + jakiś wkład na start
Drogi użytkowniku, aby dalej móc dostarczać Ci coraz lepszej jakości treści którymi możesz być zainteresowany powinieneś przejść do ustawień prywatności i tam skonfigurować swoje zgody w celu dopasowania treści marketingowych do Twojego zachowania. Pamiętaj! Dzięki reklamom możemy finansować rozwój naszej strony, a Ty w zamian otrzymujesz do niej bezpłatny dostęp.