REKLAMA
Witam,
Szukam pierwszego samochodu dla dziewczyny +/- 5tys.
Najlepiej jakiś mały, miejski samochód, ekonomiczny, tani w eksploatacji no i trwały.
Kraków i okolice.
Forum samochodów hybrydowych, elektrycznych i konwencjonalnych
no i co z tego? Oryginału się spodziewasz za takie pieniądze i w tym roczniku? Obudz się. Ma być cały sprawny ekonomiczny i jako tako wyglądać. Twoim tokiem myślenia nigdy byś chyba nic nie kupił.Barol napisał(a):punto z gazem jakieś odcieniowe mi się wydaje (trzecie zdjęcie - tylne drzwi a tylny błotnik i próg są w innym odcieniu,z lewej strony próg też wygląda na już malowany).
tak tak i jeszcze pewnie talon jakiś dali. Naiwny jesteś? Jak myslisz do kogo przyjdzie mandat z fotoradaru? Albo do kogo przyjdzie policja jakby ktoś na stacji "zapomniał" zapłacić? A ucieczka z miejsca zdarzenia/wypadku??? Jakbym kupił od Ciebie auto i obrobił bank lub kogoś zabił najpierw Ciebie by zawineli bo na Ciebie było by auto zarejestrowane tak czy nie? Obowiązek przerejestrowania był jest i będzie.taquito napisał(a):@Kao z tego co ostatnio słyszałem to właśnie samochodu nie trzeba przerejestrowywać. Mówiła mi to osoba, która niedawno kupiła samochód i tak jej w urzędzie powiedzieli.
Kao napisał(a):tak tak i jeszcze pewnie talon jakiś dali. Naiwny jesteś? Jak myslisz do kogo przyjdzie mandat z fotoradaru? Albo do kogo przyjdzie policja jakby ktoś na stacji "zapomniał" zapłacić? A ucieczka z miejsca zdarzenia/wypadku??? Jakbym kupił od Ciebie auto i obrobił bank lub kogoś zabił najpierw Ciebie by zawineli bo na Ciebie było by auto zarejestrowane tak czy nie? Obowiązek przerejestrowania był jest i będzie.
pominąłem to ze nie ma takiego paragrafu i się z tobą zgadzam ale napewno nie bylo takiej sytuacji ze ktoś w urzedzie mu powiedzial ze juz nie trzeba przerejestrowywac.szybki napisał(a):Kao niestety nie masz racji... teoretycznie musisz przerejestrować auto w ciągu 30dni a praktycznie nie ma żadnego paragrafu karającego Cię za to.
to co Ci ten ktoś nagadał jest nieprawdą albo jest na tyle mało inteligentny że źle zrozumiał.taquito napisał(a):Mam Ci dać numer telefonu do osoby, która była w tym urzędzie czy co? Taka sytuacja była i tyle