REKLAMA

Forum samochodów hybrydowych, elektrycznych i konwencjonalnych
kamil3k1991 napisał(a):ale chodzi o gaz tak ?
tak szczerze mowiac to troszke przekonaliscie mnie to tego samochodu![]()
i teraz sie powaznie zastanawiam nad nim tylko czytalem jeszcze ze silniki w nim lubia olej ;/
LUDZIE CZY WAS COŚ BOLI ,CO WY WIDZICIE W LANOSACH I IINYCH SZMELCACH-JESTEM ŁAGODNY ALE JAK WIDZE PORADY W STLU /FIAT ,LANOS,/ ZACZYNAM WĄTPIĆ CZY MAM DOCZYNIENIA Z POPIER........CZY NORMALNYMI POLAKAMIkamil3k1991 napisał(a):witam nie dawno zdalem prawo jadzy i chcial bym kupic jakis samochod do 7000 zl chodzi mi o to zeby byl oszczedny a najlepiej w gazie albo jakis diesel i zeby czesci nie byly okropnie drogie do niego . Co mi mozecie polecic prosze piszcie
max23 napisał(a): LUDZIE CZY WAS COŚ BOLI ,CO WY WIDZICIE W LANOSACH I IINYCH SZMELCACH-JESTEM ŁAGODNY ALE JAK WIDZE PORADY W STLU /FIAT ,LANOS,/ ZACZYNAM WĄTPIĆ CZY MAM DOCZYNIENIA Z POPIER........CZY NORMALNYMI POLAKAMI
/KAMIL -NA PIERWSZE AUTO KUP SOBIE MERCEDES BENZ 124 250D -TYLKO DIESEL DLA MŁODEGO KIEROWCY-GAZ TO POZORY OSCZĘDNOSCI I JEGO ZWOLENNIKAMI SĄ NOIEUBLIŻAJĄC ALE FAKTY SĄ OCZYWISTE MEGA ĆWOKI Z PIPIDOWA
OPRUCZ SPALANIA LICZY SIĘ TEŻ KOMFORT JAZDY .PŁYNNOŚĆ KLEKOCZĄCEGO DIESLA KTURY SPAJA SIĘ Z KIEROWCĄ W JEDNOŚĆ/DIESEL TO TY A TY TO DIESEL /ZNAWCY POTWIERDZĄ MOJĄ OPINIE A JAK JUŻ BENZINMOTOR TO TYLKO SUBARU/NP 18.-2.0 IMPREZA LUB HONDKA