Pierwszy samochód do 8 000 zł, Szczytno.

03 Gru 2016, 20:29

Witam. Od kilku miesięcy szukam auta (mojego pierwszego) zastanawiałem się na ford fiesta , vw polo , seat ibia , opel corsa. Jak byście mogli mi doradzić, mieszkam w regionie gdzie ciężko z autami. Byłem już zobaczyć parę auta, ale nie znalazłem odpowiedniego. Proszę o pomoc w doborze silnika, zależy mi na niskim spalaniu. Mile widziane propozycje.
frodowsky
Nowicjusz

Prawo jazdy: 28 03 1997
Przebieg/rok: <1tys. km
Auto: Toyota Avensis

03 Gru 2016, 20:37

Co myślicie o tym :[link do oferty na Olx wygasł]
frodowsky
Nowicjusz

Prawo jazdy: 28 03 1997
Przebieg/rok: <1tys. km
Auto: Toyota Avensis

04 Gru 2016, 10:33

Kumpel w Olsztynie ma do sprzedania rewelacyjnie utrzymaną fiestę. Silnik 1.6 - 100 KM, przebieg 83 tysiące km (oryginał - skąd wiem? Sam sprzedawałem mu ten samochód w ubiegłym roku, a odkupiłem go od wujka z Niemiec z przebiegiem 53 tysiące), 2002 rok. Z tego co wiem jednak to chce trochę więcej niż 8 tysięcy. Jeśli będziesz zainteresowany to na PW wyślę Ci jego numer. Pozdrawiam.
erde
Początkujący

Prawo jazdy: 16 11 2009
Przebieg/rok: 15tys. km
Auto: Lexus IS250
Silnik: 2.5 208KM
Paliwo: Benzyna
Typ: Sedan/Limuzyna
Skrzynia biegów: Automatyczna
Rok produkcji: 2010

04 Gru 2016, 11:59

Daj sobie spokój z takimi wynalazkami jak to Daihatsu..

zerknij na te:
[link do oferty na Olx wygasł] - obejrzałbym w pierwszej kolejności.
[link do oferty na Olx wygasł] - opłaty to max 1000zł tylko ta liczba wyświetleń :shock:
[link do oferty na Olx wygasł]
[link do oferty na Olx wygasł] - u tego samego sprzedawcy co Fabia więc można obejrzeć za jednym zamachem.
[link do ogłoszenia na Otomoto wygasł]
Wydajemy pieniądze, których nie mamy, na tuning, którego nie potrzebujemy, by podobać się ludziom, których nie znamy.
Barol
Moderator - Jakie auto kupić?
Awatar użytkownika

Zdjęcia: 0
Miejscowość: Górny Śląsk
Auto: VW Golf VI
Silnik: 1.4 TSI 122KM
Paliwo: Benzyna
Typ: Hatchback
Skrzynia biegów: Automatyczna
Rok produkcji: 2012

04 Gru 2016, 12:07

A nie myślałem nad Honda civic ? Mi się wydaje że jak na 1 auto jest bardzo wdzięczne ;) sam miałem jako 1.
Hater92
Nowicjusz

Prawo jazdy: 0- 0-2010
Przebieg/rok: 10tys. km
Auto: Nie mam
  • Ciekawe publikacje motoryzacyjne

Kia GT4 Stinger: 315 KM w koreańskim coupe
    Kia zaprezentowała koncepcyjne coupe o nazwie GT4 Stinger na salonie w Detroit. Pod maską Kia GT4 Stinger znajduje się turbodoładowany silnik benzynowy o pojemności 2 litrów, generujący moc 315 KM. Napęd jest przenoszony ...