Pierwszy samochód do 8 tysięcy

30 Lip 2015, 20:49

A takie Punto? [link do ogłoszenia na Otomoto wygasł]
pkrzak
Nowicjusz

Prawo jazdy: 23 04 2014
Przebieg/rok: 10tys. km
Auto: Nie mam

30 Lip 2015, 22:01

No wygląda ładnie,raczej na pewno 1właściciel tylko przebieg na pewno kręcony (patrz na stan kierownicy) i 1.2 nie miało 90km tylko 60km i 80km a jeśli to druga wersja to jeszcze lepiej. Auto na miejscu więc zajedż obejrzyj :ok:
Wydajemy pieniądze, których nie mamy, na tuning, którego nie potrzebujemy, by podobać się ludziom, których nie znamy.
Barol
Moderator - Jakie auto kupić?
Awatar użytkownika

Zdjęcia: 0
Miejscowość: Górny Śląsk
Auto: VW Golf VI
Silnik: 1.4 TSI 122KM
Paliwo: Benzyna
Typ: Hatchback
Skrzynia biegów: Automatyczna
Rok produkcji: 2012

31 Lip 2015, 11:30

Niestety tylko 60km :( Mam obawy, że taka moc to trochę za mało.
To sprawdzać te Ibizy czy nawet nie warto się fatygować? Mój wujek ma swój warsztat i powiedział, że może mi sprawdzić samochód u siebie.
pkrzak
Nowicjusz

31 Lip 2015, 15:42

Odpuściłem sobie jednak. Szukam czegoś nowego. Co powiecie o tej A3? [link do oferty na Olx wygasł]

Cały czas myślę jeszcze o tej Megane, którą podlinkował Barol [link do oferty na Olx wygasł]
I znalazłem jeszcze Xsarę [link do ogłoszenia na Otomoto wygasł]
pkrzak
Nowicjusz

31 Lip 2015, 20:37

W A3 było coś z przodem (pogięta tablica rejestracyjna) i cena troche śmieszna.. wizualnie wygląda na troche przyniedbaną..
Xsara ładna tylko cena coś niska ale pod nosem więc obejrzyj.
Wydajemy pieniądze, których nie mamy, na tuning, którego nie potrzebujemy, by podobać się ludziom, których nie znamy.
Barol
Moderator - Jakie auto kupić?
Awatar użytkownika

Zdjęcia: 0
Miejscowość: Górny Śląsk
Auto: VW Golf VI
Silnik: 1.4 TSI 122KM
Paliwo: Benzyna
Typ: Hatchback
Skrzynia biegów: Automatyczna
Rok produkcji: 2012
  • Ciekawe publikacje motoryzacyjne

Ubezpieczenie OC i AC samochodu bez tajemnic
    Ubezpieczenie samochodu to jedna z najważniejszych kwestii, o której muszą pamiętać właściciele pojazdów. Zarówno ubezpieczenie OC, jak i AC mają swoje specyficzne role, które pozwalają chronić ...
    Classic Car Festival w Tokio - zabytkowe perły
    Zabytkowe samochody mają swój nieodparty urok, o czym już po raz kolejny mogli się przekonać goście tegorocznego Classic Car Festival zorganizowanego przez Toyota Automobile Museum. W imprezie wzięły udział najpiękniejsze ...