REKLAMA
![](https://www.forumsamochodowe.pl/galeria/inne-zdjecia-motoryzacyjne-a53/samochody-na-parkingu-t40383.jpg)
Forum samochodów hybrydowych, elektrycznych i konwencjonalnych
NFSU9 napisał(a):Wspomniałaś o nissanie almera, mnoim zdaniem będzie to bardzo trafione auto- bezawaryjny, dynamiczny i oszczędny(średnio trasa 6l,miasto 9l PB)
Loosmo napisał(a):Ja to właśnie bym się skłaniał do Lanosa. A kombiaka byś nie chciała? Skoro ma być spore to np:
[link do ogłoszenia na Otomoto wygasł]
pasek niezawodny- szczerze polecam, miałem takie 2 i byłem zadowolony
teraz mam takie coś i także polecam:
tylko, że 196km i automat
z 1989r. 20 letnie ale kocham to auto
padła już skrzynia to 3k poszło, często się psuje coś, bo ma już swoje lata, ale jak bierzesz 20 letnią becią nowe mercedesy to satysfakcja jest. Jeszcze funkcja turbo to naprawdę można poszaleć.
superges napisał(a):Rodzice mojego dobrego kolegi mieli właśnie taką megane, tyle że z 98r. Autko jest naprawde bardzo wygodne, duże, bagażnik z tego co pamiętam ma ogromny ale niestety... kiedy przebieg dochodził do 200 tysięcy to auto zaczeło się niemiłosiernie sypać. Później mieli problem z jego sprzedaniem.
To które pokazujesz coś mi się nie podoba, jakoś za mały przebieg jak na sprowadzane auto, lakier jakiś taki zmatowiały a maske z przodu powinnaś sprawdzić czy nie jest klepana bo jakoś ze zdjęc mało mi się podoba, no ale to moja opinia.
barol91 napisał(a):Amida powiedz mi dokladnie skad jestes to znajde Lanosa wmiare dobrego zreszta polecam ci to auto jako dla kobiety poniewaz moja matka jezdzi takowym juz ponad 6lat i mowi ze auto jest naprawde super (rocznik 98 i dosc dobrze wyposazony)
barol91 napisał(a):no sluchaj u mnie jest Lanos od stycznia 2003r i szczerze powiem oprocz filtrow,plynow,opon i czesci naturalnego zuzycia nie bylo wymieniane naprawde nic,ojciec jest doswiadczonym mechanikiem wiec dba o niego mechanicznie i wie co i jak,zreszta czasami widuje sie Lanosy we firmach ktore maja po 300tys i robia je bez przeszkod ale po 300tys dopiero zaczynaja sie sypac,i mowisz ze jestes ze Szczecina to mam oferte wsam raz dla ciebie w innym temacie tez go podrzucilem [link do ogłoszenia na Otomoto wygasł] ale jesli chcesz zwyklego Lanka prosze bardzo
[link do ogłoszenia na Otomoto wygasł] ja powiem szczerze jakbym mial kase i jakby bylo blizej to tego 1 bym bral od strzala
Dishman napisał(a):Amida napisał(a):No i pytanie, czy jesli mam jezdzic glownie po miescie, czy diesel naprawde nie ma sensu?
Ma sens, przy takich cenach za auto, to różnica między benzyną, a dieslem będzie jakieś 1000 zł. To tak dużo?
vw napisał(a):Polecam ta Hondę wygląda na ładnie utrzymaną. Jak się zdecyduje Pan/Pani przed zakupem udajcie się na stację diagnostyczną niech sprawdzą to maleństwo koszt takiej diagnostyki to około 90zł