Powiem Wam, że zawsze myślałem, że jak poduszka wygląda jak nowa, a kierownica jest mocno zużyta to na 99,99% wsadzona jest zaślepka. Ostatnio w brata samochodzie zauważyłem to samo, ale okazuje się że jego auto jest bezwypadkowe na 100%, więc nie jest to regułą. Fakt faktem, że jego auto ma blisko 400 tys km przebiegu, więc kierownica jest dość mocno zużyta, ale poducha wygląda jak nowa.
Audi Q7 – czy to najlepszy luksusowy SUV na rynku? Segment luksusowych SUV-ów nieustannie się rozwija, prezentując coraz to nowsze modele i innowacyjne rozwiązania technologiczne. Na tym wymagającym rynku Audi Q7 od lat utrzymuje swoją pozycję jako jeden z najbardziej ...
Renowacja, naprawa podsufitki w samochodzie - instrukcja Naprawa podsufitki w samochodzie wymaga od nas trochę pracy i myślę że większość osób wiedząc jak to zrobić poradziła by sobie z takim problemem. Opiszę jak naprawić podsufitkę od której zaczyna odpadać materiał ...
Drogi użytkowniku, aby dalej móc dostarczać Ci coraz lepszej jakości treści którymi możesz być zainteresowany powinieneś przejść do ustawień prywatności i tam skonfigurować swoje zgody w celu dopasowania treści marketingowych do Twojego zachowania. Pamiętaj! Dzięki reklamom możemy finansować rozwój naszej strony, a Ty w zamian otrzymujesz do niej bezpłatny dostęp.