Barol napisał(a):Ja bym sie bał kupić Mondeo mk III za mniej niż 9-10tys.
Znajomy kupił niedawno mkIII za 16 tys. (1.8 125KM), a i tak po zakupie musiał wymienić sprzęgło, wysprzęglik i dwumasę. Aż strach pomyśleć co może kryć egzemplarz za 8 tys. i mniej...
Niskie napięcie na akumulatorze i problem z odpaleniem silnika Po trzech dniach wsiadam przekręcam kluczyk i rozrusznik z trudem zrobił może jeden obrót. Było to dla mnie dziwne dlatego że akumulator wcześniej nie sprawiał problemów i nie dawał oznak rozładowanego. Zajrzałem ...
Jaki wpływ na kierowanie pojazdem ma choroba kierowcy? Czasami choroba może dawać podobne objawy jak upojenie alkoholem. Na przykład osoby chore na cukrzycę, w trakcie nagłego obniżenia poziomu cukru we krwi, tracą kontakt z otoczeniem, są osłabione, mają opóźnione reakcje. ...
Tylko znajdź takiego gdy te silniki nie dotrwały do dziś w dobrym stanie, nie wytrzymały próby czasu. Czemu np na stare Diesle Mercedesa, czy VW nie narzekano ? bo są dobre, trwałe mimo bardziej zaawansowanego wieku niż Fordowskie TDDI/TDCI.
Dotrwały tylko trzeba szukać tych w normalnej cenie. Te tanie to często nawet z niemieckiej floty są więc nic dobrego. TDDI = TDI, jeśli chodzi o wytrzymałość tylko że biorąc pod uwagę wersje TDI na pompowtryskach to ma się kiepskawo co do TDDI a znowu prosta 90 konna wygrywa boma mniej do zepsucia się i części są tańsze
Drogi użytkowniku, aby dalej móc dostarczać Ci coraz lepszej jakości treści którymi możesz być zainteresowany powinieneś przejść do ustawień prywatności i tam skonfigurować swoje zgody w celu dopasowania treści marketingowych do Twojego zachowania. Pamiętaj! Dzięki reklamom możemy finansować rozwój naszej strony, a Ty w zamian otrzymujesz do niej bezpłatny dostęp.