Pierwszy samochód - dwa modele Fiata mam na oku

10 Mar 2020, 10:26

Witam od niedawna rozglądam się za swoim pierwszym samochodem mam od dawna na oku dwa auta marki Fiat
Fiat Grande Punto 1.4 i fiat panda 4x4 1.2
Akurat oba auta mi się podobają auto będę użytkował często cały tydzień przejechać 2km lub raz w miesiąc za miasto 8km obwodnicą drogę do domu mam jak na polskie warunki w dziurach i jak deszcz to kałuże :p chciałbym aby auto mało się Psuło i spalanie nie duże :) dlaczego akurat fiat? Uczyłem się na Fiacie jeździć punto 2gen i przyjemnie się jeździło :) prosiłbym o poradę z góry dziękuję :)
Młody123
Obserwowany

10 Mar 2020, 12:23

Młody123 napisał(a):będę użytkował często cały tydzień przejechać 2km lub raz w miesiąc za miasto 8km obwodnicą drogę do domu
Nie bardzo rozumiem ile będziesz pokonywał tych km? Może to wyjaśnić?
Jaki masz budżet na te samochody?

Punto będzie wygodniejsze od Pandy i więcej będzie trochę paliło.
Cichy77
Forumowicz VIP

Zdjęcia: 62
Auto: Mam, często zmieniam!

11 Mar 2020, 07:30

Na tygodniu codziennie 3km a raz w miesiącu 8km po obwodnicy budżet przeznaczam 8tys
Młody123
Obserwowany

11 Mar 2020, 14:38

Ja osobiście wybrałbym grande punto także jeśli mogę doradzić to właśnie taki samochód polecam :) jak na pierwsze auto to naprawdę wydaję się być dobry wybór
dominik25
Nowicjusz

• Ciekawe publikacje motoryzacyjne

Zamienniki opon - kalkulator
    Zamiennik to opona która ma za zadanie zastąpić nam oponę wzorcową tą którą przewidział do montażu w samochodzie producent. Chodzi tu dokładnie o rozmiar średnicy zewnętrznej opony który będzie jak najbardziej ...