Pierwszy samochód LPG do 3-4tys

21 Kwi 2017, 21:04

Witam wszystkich, bardzo proszę o pomoc w znalezieniu samochodu. Zależy mi przede wszystkim żeby auto było ekonomiczne, posiadało instalacje gazową,
i ważne OC przynajmniej do końca sierpnia bieżącego roku. Nie mam upatrzonego konkretnego modelu, szukam czegoś co jest w miarę bezawaryjne i nadaje się do jazdy po mieście, więc w grę wchodzą raczej niewielkie samochody.
Budżet w jakim chciałbym się zamknąć to 4 tysiące złotych, zdaje sobię sprawe że w tym budżecie ciężko znaleść coś w dobrym stanie, natomiast chcialbym aby auto było sprawne przynajmniej do końca wakacji a ewentualne konieczne naprawy nie pochłonęły zbyt dużo pieniędzy. Szukam auta w okolicy Wrocławia. Czy moglibyście mi coś polecić? Z góry bardzo dziękuje za pomoc :)
gardenofeden
Obserwowany

Auto: Nie mam

21 Kwi 2017, 21:08

Nie ma jednego auta, które można polecić.
Szukaj czegoś prostego segmentu B/C, z prostym silnikiem i niezbyt starą instalacją. Szczerze to będzie niezłe szukanie, bo o ile benzynę znajdziesz szybko, to o tyle auto ze świeżym gazem... A taki, który ma 8-10 lat to kolejne, dodatkowe wydatki.

Patrz na auta pokroju Golfa III, Astry F, Lanosa, Nubiry (mimo wielkości nie jest to drogie auto w utrzymaniu), Corsy, Punto (chociaż tu może być niezły zgniluch). Jakieś Felicie również będą odpowiednie.

Poszukaj ogłoszeń, wklej, to ocenimy.
galakty
Forumowicz VIP

Zdjęcia: 1
Prawo jazdy: 23 08 2012
Auto: Ceed I
Silnik: 1.6 CRDi 115/130
Paliwo: Diesel
Typ: Hatchback
Skrzynia biegów: Manualna
Rok produkcji: 2007

22 Kwi 2017, 17:06

Zerknij:
[link do oferty na Olx wygasł]
[link do ogłoszenia na Otomoto wygasł]
[link do oferty na Olx wygasł] - tylko błąd w mocy,ten silnik miał 60km i 75km.
[link do ogłoszenia na Otomoto wygasł] - opłaty i przegląd na prawie rok,trochę porobione i dwa komplety kół.
Wydajemy pieniądze, których nie mamy, na tuning, którego nie potrzebujemy, by podobać się ludziom, których nie znamy.
Barol
Moderator - Jakie auto kupić?
Awatar użytkownika

Zdjęcia: 0
Miejscowość: Górny Śląsk
Auto: VW Golf VI
Silnik: 1.4 TSI 122KM
Paliwo: Benzyna
Typ: Hatchback
Skrzynia biegów: Automatyczna
Rok produkcji: 2012
  • Ciekawe publikacje motoryzacyjne

Brak snu to jak nadmiar alkoholu u kierowcy
    Powodów zmęczenia i niewyspania może być wiele, przede wszystkim jednak to brak odpowiedniej ilości snu. Zachowania zaspanej osoby za kierownicą są równie niebezpieczne jak tej kierującej pojazdem pod wpływem ...