REKLAMA
Witam,
nadszedł dla mnie czas kupna pierwszego samochodu w życiu. Nie znam się jakoś specjalnie na samochodach, więc nie jest to dla mnie łatwa decyzja. Modeli jest od groma, tak samo konfiguracji itp. itd.
Szukam samochodu głównie do jazdy po mieście, ale od czasu do czasu zdarzy mi się pół polski przejechać średniej wielkości (nie jestem na etapie kupowania auta rodzinnego, ale znajomych będę wozić). Myślę, że będę kierował się w stronę samochodów 5-7 letnich, bo nie chcę też mieć auta gdzie zaraz po kupnie czeka mnie wymiana prawie wszystkiego i włożenie w to 2x tyle pieniędzy (a może te 5-7 lat to i tak za dużo?) Tak naprawdę to nie wiem, ile przebiegu dla samochodu to dużo, więc tutaj nie wiem na ile mam patrzeć. Marka mi nie robi różnicy, nie mam parcia że musi to być "sportowa beema" (zresztą z tym budżetem i tak nie ma co zawojować )
Jak w temacie, do wydania mam 20 tys. zł, jednak fajnie byłoby znaleźć coś za trochę mniej. Proszę w miarę możliwości mnie nakierować, jeżeli potrzeba więcej informacji to oczywiście podam.