Siemka. Jestem nowym użytkownikiem forum. Mam zamiar kupić sobie pierwsze autko. Początkowo byłem całkowicie zdecydowany na Hondę Civic V, lecz zniechęciły mnie poszukiwania auta w dobrym stanie. Na dodatek stosunkowo stary rocznik. Po namysłach i rozmowach zdecydowałem się na VW Polo III. Czy to dobry wybór? Na oku miałem egzemplarz z 95 roku, stosunkowo ładny (już oglądany) lecz odstrasza silnik. 1,8 SDI to stosunkowo dużo. Na dodatek w lutym właścicielowi kończy się ubezpieczenie. Teraz mam na oku inny egzemplarz. Rocznik tez 95, ale z silnikiem 1,3, benzyniak przy 55 koniach.Koszt: 3500 zł. Czy to będzie dobry wybór? A może proponujecie coś innego do 4000?
Polo III za 3500zł będzie raczej do poprawek,rewelacji bym sie nie spodziewał. Za te pieniądze w dobrym stanie powinienes znaleść Punto I,Fiat Brava,Siena,Suzuki Swift,Opel Astra I,Corsa B,Nissan Micra,Peugeot 106/306,Citroen Saxo.
Smartfon jak cegła Co zrobić, żeby nie nudzić się podczas długiej podróży samochodem? Ten problem dotyczy szczególnie rodziców z małymi dziećmi, które źle znoszą długie godziny spędzone bez ruchu w aucie. Wielu kierowców ...
Audi AI remote parking pilot - garage pilot Funkcja automatycznego parkowania Audi AI remote parking pilot oraz funkcja automatycznego wjazdu do garażu Audi AI remote garage pilot znacznie ułatwiają parkowanie. Systemy samoczynnie wprowadzają pojazd na równoległe ...
No nareszcie jakies rozsądne propozycje jak za tę kwotę Za 4k można też znalezc golfa 3,przykład znajomy na wiosnę będzie sprzedawał za jakies 4-4,5tys.
Drogi użytkowniku, aby dalej móc dostarczać Ci coraz lepszej jakości treści którymi możesz być zainteresowany powinieneś przejść do ustawień prywatności i tam skonfigurować swoje zgody w celu dopasowania treści marketingowych do Twojego zachowania. Pamiętaj! Dzięki reklamom możemy finansować rozwój naszej strony, a Ty w zamian otrzymujesz do niej bezpłatny dostęp.