Pierwszy samochód

08 Kwi 2011, 16:38

Owszem dobre ale nie za tą kase.
Wydajemy pieniądze, których nie mamy, na tuning, którego nie potrzebujemy, by podobać się ludziom, których nie znamy.
Barol
Moderator - Jakie auto kupić?
Awatar użytkownika

Zdjęcia: 0
Miejscowość: Górny Śląsk
Auto: VW Golf VI
Silnik: 1.4 TSI 122KM
Paliwo: Benzyna
Typ: Hatchback
Skrzynia biegów: Automatyczna
Rok produkcji: 2012

11 Kwi 2011, 12:40

Akurat na świeżo jestem z tym tematem bo ostatnio moja kumpela kupowała samochód, napaliła się na automat, że niby łatwiej jej będzie. W Otwocku gość miał do sprzedania Astrę w automacie 2010 rocznik, pojechaliśmy do Wawy do Auto Plaza na Bielanach, bo mają tam taki serwis, że jak kupujesz obojętne gdzie auto to oni ci sprawdzą je za 149pln, sprawdzili i wszystko niby było ok… oprócz automatu. Pogadaliśmy, panowie mechanicy sensownie wyjaśnili mojej kumpeli różnice między skrzyniami biegów. Fajnie bo widać, że wychodzą z założenia, że nie każdy musi się znać na samochodach. Efekt był taki, że zdecydowała się na manual jednak. A żeby było śmieszniej to obok w komisie Używane jak nowe kupiła 3 letniego Forda Fiestę. Jeździ już i jest mega zadowolona.
kamilderen
Nowicjusz

Miejscowość: mazowsze

11 Kwi 2011, 13:48

Zależy co kto lubi,jeden potrafi przejeżdzić całe życie na automacie a drugi na manualu.
Wydajemy pieniądze, których nie mamy, na tuning, którego nie potrzebujemy, by podobać się ludziom, których nie znamy.
Barol
Moderator - Jakie auto kupić?
Awatar użytkownika

Zdjęcia: 0
Miejscowość: Górny Śląsk
Auto: VW Golf VI
Silnik: 1.4 TSI 122KM
Paliwo: Benzyna
Typ: Hatchback
Skrzynia biegów: Automatyczna
Rok produkcji: 2012
  • Ciekawe publikacje motoryzacyjne

Dlaczego warto rozważyć kupno samochodu elektrycznego?
    Zainteresowanie samochodami elektrycznymi stale rośnie i nie wygląda na to, aby w najbliższym czasie miało się to zmienić. Powody tego stanu rzeczy są różne, ale z pewnością najważniejsze są dwa – znaczące zmiany ...