REKLAMA

Forum samochodów hybrydowych, elektrycznych i konwencjonalnych
artur73 napisał(a):bo zaraz ci co je mają na mnie naskoczą.Generalnie ...uważam,że stary japończyk,to tylko kłopot...
pozdrawiam
Jenczu napisał(a):artur73 napisał(a):bo zaraz ci co je mają na mnie naskoczą.Generalnie ...uważam,że stary japończyk,to tylko kłopot...
pozdrawiam
Ja właśnie szukam samochodu ok 5 tyś do jazdy w mieście (Wrocław) oraz na trasy. I szukam starego japończyka, A mianowicie Honde Civic 5 gen. Poszukałem jak z częściami ,bo to dla mnie też jest ważne. I kosztują podobnie jak do Golfa 3. Ciągle krąży ten stereotyp ,że japońskie części są drogie i ciężko dostępne i jak to powiedziałeś "egzotyczne" Jak mam kupić 10 letniego lanosa czy Bravo to wole 15 letnią honde. Liczy się stan i właściel. To moje zdanie.
artur73 napisał(a):Jenczu napisał(a):artur73 napisał(a):bo zaraz ci co je mają na mnie naskoczą.Generalnie ...uważam,że stary japończyk,to tylko kłopot...
pozdrawiam
Ja właśnie szukam samochodu ok 5 tyś do jazdy w mieście (Wrocław) oraz na trasy. I szukam starego japończyka, A mianowicie Honde Civic 5 gen. Poszukałem jak z częściami ,bo to dla mnie też jest ważne. I kosztują podobnie jak do Golfa 3. Ciągle krąży ten stereotyp ,że japońskie części są drogie i ciężko dostępne i jak to powiedziałeś "egzotyczne" Jak mam kupić 10 letniego lanosa czy Bravo to wole 15 letnią honde. Liczy się stan i właściel. To moje zdanie.
Spróbuj naprawiać 20 letnie Mitsubishi albo wymieniać pordzewiałe elementy hamulców czy ręcznego przy 20 letniej Mazdzie,to zmienisz zdanie.