Pierwszy samochód

08 Sie 2011, 17:44

Witam,
nie dawno zdałem prawo jazdy i teraz planuje kupienie swojego pierwszego samochodu. Chciałbym dowiedzieć się czy warto kupować samochód, którego cena wynosi 1000-2000 zł. W ofertach internetowych znalazłem w tej cenie m.in. Fiata Siene, Seata Ibize II czy Fiata Punto I. Czy samochody w tej cenie są opłacalne czy raczej po ich nabyciu trzy razy tyle będę musiał do nich dołożyć?
MrBB
Obserwowany

08 Sie 2011, 19:32

Za te pieniądze szukałbym auta w jak najlepszym stanie a nie tych co wymieniłeś bo one dobre napewno nie będą.
Wydajemy pieniądze, których nie mamy, na tuning, którego nie potrzebujemy, by podobać się ludziom, których nie znamy.
Barol
Moderator - Jakie auto kupić?
Awatar użytkownika

Zdjęcia: 0
Miejscowość: Górny Śląsk
Auto: VW Golf VI
Silnik: 1.4 TSI 122KM
Paliwo: Benzyna
Typ: Hatchback
Skrzynia biegów: Automatyczna
Rok produkcji: 2012

09 Sie 2011, 00:13

mam do opedzlowania fiata uno z lpg za 1000zl w mazowieckim. do roboty podloga + progi, raczej w 2k bys zamknal :) silnik igla i do miasta dobre i nad morze pojedzie... ogolnie wg mnie troche malo pieniedzy :) mozesz kupic poldka i zabic go na pobliskich drogach :)
objechani na 1/4 by ja+felka
Scorpio2.9i24V 207KM
A3 1.8 125KM
Vectra a/b1.8 90/125KM
Felka1.3+90KM
diabl0001
Początkujący
Awatar użytkownika

Miejscowość: mrozy i okolice
Auto: Celica VI 1.8
  • Ciekawe publikacje motoryzacyjne

Pajero Owners Club wyprawa na Korsykę
    Już w najbliższy piątek rozpoczyna się wyprawa na francuską wyspę Korsykę organizowana przez klub miłośników terenowych samochodów Mitsubishi - Pajero Owners Club. Ekspedycja, podczas której zaplanowano ...