REKLAMA
To mój pierwszy post na tym forum, więc proszę o wyrozumiałość
Planuję zakupić za parę miesięcy swój pierwszy samochód, w związku z czym mam do was ogromną prośbę o kilka cennych rad.
Zacznę od tego, że dostałem ofertę pracy jako kierowca (kat. B), lecz muszę posiadać własny samochód. Tak więc w grę wchodzą modele 4/5 drzwiowe.
Jeśli chodzi o wyposażenie, to bardzo bym chciał by autko posiadało klimatyzację, autoalarm, centralny zamek i elektryczne szyby (choć niekoniecznie).
Zależy mi na tym, żeby mało palił i był w miarę bezawaryjny. Oczywiście w grę wchodzą tylko benzyniaki (lub też benzyna/LPG)
Jeśli chodzi o cenę samochodu, to mam do wydania 5000-6000 zł.
Jaki polecicie mi samochód, spełniający te kryteria?
Zastanawiam się też nad sprowadzeniem samochodu z Niemiec, Belgii lub Holandii bądź też kupna sprowadzonego już auta. W tej sprawie proszę o kilka rad, na co zwrócić uwagę przy zakupie takiego samochodu.
Przeczytałem też w necie, że nie warto kupować samochodu z instalacją LPG, tylko lepiej kupić benzyniaka i zrobić to samemu. W sensie w sprawdzonym, zaufanym serwisie, zajmującym się takimi rzeczami.
Oto ten artykuł:
- Kod: Zaznacz wszystko
[Aby wyświetlić zawartość tego pola musisz być zalogowany na forum » zaloguj się]
Jestem otwarty na dyskusję i z góry dzięki za pomoc
PS:
Znalazłem na allegro kilka fajnych autek:
BMW 318
[Aby wyświetlić zawartość tego pola musisz być zalogowany na forum » zaloguj się]
Renault Megane
Renault Megane
Renault Megane
Audi A4
Co o nich sądzicie? Te dwa ostatnie spodobały mi się szczególnie
Bless ;]