Witam chcialbym prosic doswiadczone osoby z tego forum w wyborze auta, nie znam sie az tak jak nie ktore osoby tutaj jak czytam ze pisza ze w tych samochodach sa dobre a w tamtych zle silniki itp,
Jezeli czegos nie napisze pytajcie moze uda sie wspolnie cos wybrac bo nie znam sie ani nic.
Ale przejdzmy do konkretow to pewnie nic nowego nie napisze auto idealne bym chcial jak kazdy
![Wink ;)]()
czyli malo palace, bezpieczne, malo awaryjne z tanimi czesciami wrazie co.
W wiekszosci na miasto ale fajnie jak by sie dalo cos takiego i mozna bylo nim pojechac gdzies dalej czyli np z lublina do zakopanego
![Uśmiechnięty :)]()
.
Czytajac troche na temat samochodow doszedlem ze chce Hatchbacka lub cos podobnego.
No i cena bo chyba wszystko napisalem najwyzej bede dopisywal jak sobie przypomne
![Wink ;)]()
wiec cena hm okolo 4 tys. jak bedzie taniej to lepiej wiadomo:)
Ale zeby tez jaks padaka to nie byla chodz wiem i jestem swiadomy ze cudow nie bedzie. Raz bylem na ogledzinach opla corsy za 3 tys i niby bylo ok ( chodz nie bylem w warstacei na ogledzinach ale silnik chodzil cicho i jechal tez ok) wiec mysle ze da sie cos w tej cenie kupic w miare ok
.
Ale nie jestem na zadna marke nastawiony ale fajnie zeby chodz troche tez mi sie podobal
.
A i do pracy codziennie to bedzie gdzies 30km w obie strony trasa poza miejska wiec bez ciaglych stopw na swiatlach
![Wink ;)]()