Witam , jestem świeżo po zdaniu egzaminu na prawo jazdy i szukam jakiegoś samochodu na pierwszy raz. Kwota jaką chciałbym przeznaczyć na sam samochód to ok 15 000zł. Interesuje mnie coś w nadwoziu hatchback lub sedanie póki co znalazłem takie samochody jak Citroen C4 roczniki ok. 2008r Peugeot 207 podobny rocznik oraz ford focus mk2 też z tego rocznika dodatkowo wybrałem też nieco starszego Peugeota 407. Który z tych samochodów byłby rozsądnym wyborem jeżeli chodzi o utrzymanie i koszty części ? Jakie silniki brać pod uwagę a może zupełnie inny samochód jest warty uwagi w tej kwocie?
Popatrzyłem na tego Focusa i zainteresowała mnie jednostka 1.6 benzyna 100km , co do fiata zastanawiałem się ale w tym budżecie można sobie pozwolić na forda.
Daltonista na drodze - czerwony, żółty i zielony Prawidłowa interpretacja kolorów w pewnych okolicznościach drogowych bywa kluczowa dla zachowania bezpieczeństwa. Zdarza się to głównie, gdy zasady na drodze wyznacza sygnalizacja świetlna. Jak radzi sobie w ...
Antyradar samochodowy – co warto wiedzieć? Antyradar to urządzenie do wykrywania radarów. Choć używanie sprzętów próbujących namierzyć sygnał sprzętu mierzącego prędkość, jest niedozwolone, istnieją urządzenia, które są całkiem legalne. ...
Drogi użytkowniku, aby dalej móc dostarczać Ci coraz lepszej jakości treści którymi możesz być zainteresowany powinieneś przejść do ustawień prywatności i tam skonfigurować swoje zgody w celu dopasowania treści marketingowych do Twojego zachowania. Pamiętaj! Dzięki reklamom możemy finansować rozwój naszej strony, a Ty w zamian otrzymujesz do niej bezpłatny dostęp.