Witam , jestem świeżo po zdaniu egzaminu na prawo jazdy i szukam jakiegoś samochodu na pierwszy raz. Kwota jaką chciałbym przeznaczyć na sam samochód to ok 15 000zł. Interesuje mnie coś w nadwoziu hatchback lub sedanie póki co znalazłem takie samochody jak Citroen C4 roczniki ok. 2008r Peugeot 207 podobny rocznik oraz ford focus mk2 też z tego rocznika dodatkowo wybrałem też nieco starszego Peugeota 407. Który z tych samochodów byłby rozsądnym wyborem jeżeli chodzi o utrzymanie i koszty części ? Jakie silniki brać pod uwagę a może zupełnie inny samochód jest warty uwagi w tej kwocie?
Popatrzyłem na tego Focusa i zainteresowała mnie jednostka 1.6 benzyna 100km , co do fiata zastanawiałem się ale w tym budżecie można sobie pozwolić na forda.
[SUV-D] CX-7 2,3 / Murano Z50 3,5 / Land Cruiser J120 4,0 Podstawowe kryteria zestawienia: - SUV segmentu D - silnik benzynowy o mocy ok. 250KM - automatyczna skrzynia biegów - modele z okolic 2007 roku Wytypowane modele do zestawienia: - Mazda CX-7 2,3 DISI - 258KM - Nissan ...
Zadbaj o szyby i czyste światła Jazda samochodem z brudnymi szybami potrafi być bardzo niebezpieczna i znacznie ograniczać pole widzenia. Zwłaszcza zimą podczas opadów deszczu lub śniegu, gdy na drogach leży sól i błoto, które stale ...
Drogi użytkowniku, aby dalej móc dostarczać Ci coraz lepszej jakości treści którymi możesz być zainteresowany powinieneś przejść do ustawień prywatności i tam skonfigurować swoje zgody w celu dopasowania treści marketingowych do Twojego zachowania. Pamiętaj! Dzięki reklamom możemy finansować rozwój naszej strony, a Ty w zamian otrzymujesz do niej bezpłatny dostęp.