Witam, czas abym kupił swoje pierwsze auto, moj budżet to 20-26 tys. raczej duzo autem nie jezdze, do pracy 2km i co drugi weekend trasa 100km wychodzi w sumie kolło 7/8 tys rocznnie wiec raczej benzyna. Mocy mi nie potrzeba lecz przydałoby sie cos jakby przytrafiło sie wyprzedzac tak od 110-150 km bedzie wystarczajace. Szukam czegos małego najlepiej 3 drzwiowe, w oko wpadły mi auta takie jak: Audi 8P podoba mi sie w tym aucie wyposarzenie, jak pol skora czy 2 strefowa klima. Renault Megan III. Opel astra H jest to nudne auto i wolałbm raczej w ostatecznosci je wybrac nie wiem czy kotres z tych aut jest godne polecenia, jak uwazacie? oczywiscie jestem otwarty na wasze propozoycje
Może 5-drzwiowe hatchbacki, bo czy 3, czy 5 drzwi - wielkość aut podobna, a silniki mają naprawdę bardzo dobre: Honda Civic 1.8 140 koni (tez jest wersja 3D, ale 5D więcej na rynku) Mazda 3 BK 2.0 150 koni
Może Corolla TS ale budżet ciut większy musi być: [link do ogłoszenia na Otomoto wygasł] Albo jak mało jeździ to można się pokusić na Francuza: [link do oferty na Allegro wygasł]
Dlaczego Octavia to jeden z najpopularniejszych modeli w Polsce? Škoda Octavia regularnie znajduje się w czołówce polskich rankingów sprzedaży, zdobywając serca kierowców niezależnie od wieku czy potrzeb. Wysoka pozycja Octavii nie jest dziełem przypadku, a ...
Nowy silnik LPG w nowym Renault Clio i nowym Capturze Nowa jednostka ma zdecydowanie lepsze osiągi, a jednocześnie znacznie niższe zużycie paliwa i emisję CO2. Jest zasilana benzyną oraz gazem LPG i wykorzystuje sprawdzone rozwiązania fabryczne, jest łatwa w obsłudze, przystępna ...
Polecam się, peżot ma bardzo ładne wnętrza takie eleganckie [link do ogłoszenia na Otomoto wygasł] [link do Sprzedajemy wygasł]
Autorze a może Kia Ceed / Pro Ceed albo Hyundai I30 Wszystkie silniki są w porządku,można wyszukać z fajnym wyposażeniem m.in skóra czy półskóra, ale to nie będzie audi.
Kia pro ceed tez w sumie fajna tylko jak z wnetrzem? bo znajomy ma i mowi ze raczej słabe plastiki? i 30 nie brałem pod uwage bo wgl go nie znam, jak z wyposazeniem w tym aucie?
Drogi użytkowniku, aby dalej móc dostarczać Ci coraz lepszej jakości treści którymi możesz być zainteresowany powinieneś przejść do ustawień prywatności i tam skonfigurować swoje zgody w celu dopasowania treści marketingowych do Twojego zachowania. Pamiętaj! Dzięki reklamom możemy finansować rozwój naszej strony, a Ty w zamian otrzymujesz do niej bezpłatny dostęp.