Pierwszy samochód za ~5000zł

20 Cze 2010, 16:06

Witam wszystkich forumowiczów. Od jakiś kilku dni meczę się z wyborem samochodu ;). Nie mam zbyt wielkich wymagań. Najważniejsze to instalacja gazowa oraz żeby pojeździł przez 3 miesiące z możliwie jak najmniejszym wkładem finansowym. Przeglądając ogłoszenia wybrałem 5, które najbardziej przypadły mi do gustu.

[link do oferty na Allegro wygasł]

[link do ogłoszenia na Otomoto wygasł]

[link do oferty na Allegro wygasł]

Który z nich byłby najlepszym wyborem? Jakieś zastrzeżenia co do nich ;) ? Z góry dzięki za pomoc.
Cinek91
Nowicjusz

Miejscowość: 3miasto

20 Cze 2010, 16:45

wedlug mnie z podanych aut najlepszym rozwiazaniem bedzie opel astra. a myslales moze nad vw polo III generacji ?
arab105
Nowicjusz

Miejscowość: polska

20 Cze 2010, 19:45

Ja bym wybrał coś z dwóch Megane.Obie wyglądają wporządku.Ja od siebie dodam Daewoo Lanos [link do ogłoszenia na Otomoto wygasł]
Wydajemy pieniądze, których nie mamy, na tuning, którego nie potrzebujemy, by podobać się ludziom, których nie znamy.
Barol
Moderator - Jakie auto kupić?
Awatar użytkownika

Zdjęcia: 0
Miejscowość: Górny Śląsk
Auto: VW Golf VI
Silnik: 1.4 TSI 122KM
Paliwo: Benzyna
Typ: Hatchback
Skrzynia biegów: Automatyczna
Rok produkcji: 2012
  • Ciekawe publikacje motoryzacyjne

Ubezpieczenie OC i AC samochodu bez tajemnic
    Ubezpieczenie samochodu to jedna z najważniejszych kwestii, o której muszą pamiętać właściciele pojazdów. Zarówno ubezpieczenie OC, jak i AC mają swoje specyficzne role, które pozwalają chronić ...
    Akumulatory magazynują energię ze słońca i wiatru
    Jednym z głównych wyzwań związanych z wykorzystaniem odnawianych źródeł energii jest jej magazynowanie, co pozwoliłoby na zrównoważenie popytu na energię oraz jej podaży. Renault opracowuje rozwiązania ...