jiGsaw napisał(a):Ps. Co Wy tak te Rovery polecacie? O ile wiem to jest problem z częściami do tych aut i żadna to rewelacja. Ogólnie mało popularne auto... to nie wróży ekonomicznej i spokojnej eksploatacji.
Nie wypowiadaj się na temat marki, której nie znasz
Problemu z częściami nie ma absolutnie żadnego, może nie rewelacja ale porządny elegancki i co najważniejsze tani w eksploatacji samochód. Mam na myśli roverka 200/25 i 400/45 .
Stara sprawdzona bezawaryjna konstrukcja bez nowinek ,,ułatwiających" życie użytkownikom.
Części tanie i ogólnodostępne. Większość samochodów jest w dobrym stanie, unikają ich agrotuningowcy. Mam od kilku dni 45 w dieselku. Kupiony za 6,500zł 2004 r. 243tys. przebiegu. Gdy zapytałem na stacji diagnostycznej co w samochodzie jest do zrobienia padła odpowiedź -NIC
Na wyposażeniu el. szyby, el. lusterka, klimatyzacja, tapicerka skórzana, centralny zamek, radio, wspomaganie kierownicy, tempomat, podgrzewane fotele, czujnik deszczu.
Niech ktoś mi znajdzie w tej cenie i roczniku eleganckiego niezawodnego diesla w BDB stanie z tym wyposażeniem.
Na szczęści póki krążą głupie plotki o braku części, awaryjności i problemach z naprawą roverków to szczęśliwcy nie słuchający głupot będą mogli w cenie rozleconego golfa 4 mieć super samochodzik.