REKLAMA
Forum samochodów hybrydowych, elektrycznych i konwencjonalnych
Madern napisał(a):A co sądzicie o Golfie ?
Madern napisał(a):I czy ten gaz jest konieczny ?
W zasadzie masz za mało kasy na każde z tych aut. Przy odrobinie szczęścia uda się znaleźć Punto i ew Clio. O Focusie mk2 nie ma mowyFenix77 napisał(a):Clio III- niby świetne auto ale słyszałam wiele złych opinii
Grande punto -jak z silnikami tego samochodu bo wiem że jest ich cała paleta ale który najlepszy?
Ford focus Mk2- boję się o karoserię podobno korozja uwielbia blachę focusa
peugeot 207- o tym samochodzie nie mam pojęcia ale jego stylistyka przypadła mi do gustu
za flaszkę będziesz miał przebieg jaki chcesz 270k to mają auta przed operacją "korekty stanu licznika" więc po co się oszukiwać i kupować auto z przelotem niższym od psychologicznej bariery 200k?Madern napisał(a):A co do Audi to w jaki przebieg celować ? Wiadomo, że pewnie są kręcone itp ale np. czy ponad 270 tyś to dużo
Tak, sory, słownik w Androidzie myśli, że jest ode mnie mądrzejszy , zaraz poprawię Ale nic wielkiego to raczej nie było więc nie dramatyzujmyMadern napisał(a):Masz na myśli oczywiście "walony" tak
Madern napisał(a):A jak w końcu z tym przebiegiem, w przypadku A3/ Leona jakich unikać ?
Madern napisał(a):A jak w końcu z tym przebiegiem, w przypadku A3/ Leona jakich unikać ?
Madern napisał(a):A co sądzicie o tym ?
[link do oferty na Allegro wygasł] ... 72679.html