Może i przepłaciłem, ale w naprawdę fajnym stanie. Wynegocjowałem 400zł mniej i wydaje mi się że wart swojej ceny, ba wiele innych po usłyszeniu SKP nagle paraliż i samochód jest w innym mieście aktualnie, olej się wylewa, przypomniałem sobie że wyjeżdżam z miasta (mimo że 2 minuty temu miałem cały wolny dzień), SKP mam 2 podwórka dalej i nie jadę dalej 2km na wybraną przez pana bo nie mam czasu:D
Pierwszy raz kupowałem samochód, i zawsze myślałem, że to gadanie o handlarzach przesadzone, ale się myliłem
![Szczęśliwy :D]()
Fotek nie mam, ale i nie bardzo jest co wrzucać, bo fotki z linku w pełni oddają urodę samochodu, a i wad za bardzo nie ma tylko kilka oznak początków korozji które w domu można bez problemu zabezpieczyć.
Do samochodu dorzucone zostały roczne letnie opony kleber (nie wiem czy dobra firma) i 2letnie naprawdę w dobrym stanie zimowe na których właśnie jest.
Dzięki wszystkim za pomoc, bo to dzięki Wam zdecydowałem się na Corollę i naprawdę świetnie się prowadzi oby jak najdłużej mnie woziła bezproblemowo
![Uśmiechnięty :)]()