Pierwszy wóz z LPG w przedziale 3-6 tys. (Wrocław)

17 Cze 2014, 21:53

Dzięki za namiar :) Astry - bardzo ciekawa propozycja. Co do pierwszej trochę przeraża mnie lakierowanie samochodu, pewno jakiś wymiany cześć eksploatacyjnych i 6000 lekką ręką. Natomiast drugi opel wygląda zachęcająco, do tego oferta z Wrocławia - myślę, że do sprawdzenia :) Dzięki! :)
karolussek91
Nowicjusz

Prawo jazdy: 14 06 1991
Przebieg/rok: 5tys. km
Auto: pomocy :)

20 Cze 2014, 19:28

Panowie po głębokiej analizie, póki co wybór padł na polo: [link do oferty na Olx wygasł]
I tu pytania do was, na dniach jadę ogladądać to polo z ogłoszenia. Czym się zainteresować i czy wogóle wg was ten samochód jest godny uwagi??
pozdrawiam

PS. Co do astry. Znalazłem również piękną astrę we Wrocławiu którą mi sprząnięto dosłownie sprzed nosa ...: [link do oferty na Olx wygasł]
karolussek91
Nowicjusz

20 Cze 2014, 19:38

No ładnie wygląda to Polo. Astra też niczego sobie ale jak mówisz że już sprzedana to szkoda.
Wydajemy pieniądze, których nie mamy, na tuning, którego nie potrzebujemy, by podobać się ludziom, których nie znamy.
Barol
Moderator - Jakie auto kupić?
Awatar użytkownika

Zdjęcia: 0
Miejscowość: Górny Śląsk
Auto: VW Golf VI
Silnik: 1.4 TSI 122KM
Paliwo: Benzyna
Typ: Hatchback
Skrzynia biegów: Automatyczna
Rok produkcji: 2012

20 Cze 2014, 19:59

Niestety, jak na złość w momencie kiedy zadzwoniłem aby umówic się na konkretną godzinę co do polo, usłyszałem, że pół godziny temu poszło ...
karolussek91
Nowicjusz

20 Cze 2014, 20:03

Na samochody z Detroit (DTR) trzeba uważać. :)
Koniu
Forumowicz VIP

Zdjęcia: 4
Miejscowość: obecnie Fulda
Auto: Mondeo // Astra

20 Cze 2014, 23:34

Zobacz na te linki:
[link do ogłoszenia na Otomoto wygasł]
[link do oferty na Olx wygasł]
[link do oferty na Olx wygasł] - sprzedawca wydaje sie być uczciwy.
[link do oferty na Olx wygasł] - długie opłaty.
[link do oferty na Olx wygasł]
Wydajemy pieniądze, których nie mamy, na tuning, którego nie potrzebujemy, by podobać się ludziom, których nie znamy.
Barol
Awatar użytkownika

• Ciekawe publikacje motoryzacyjne

Zimowe przygotowania do jazdy samochodem
    Nawet niewielka warstwa śniegu na przedniej szybie ogranicza widoczność, a zalegający na dachu auta śnieg może doprowadzić do niebezpiecznej sytuacji na drodze, gdy pokrywa z lodu i śniegu zsunie się nagle na przednią szybę ...

24 Cze 2014, 17:03

hah o DTR-ch słyszałem :)
Dzięki za propozycje :) Najbardziej wpadła mi w oko ta vectra: [link do oferty na Olx wygasł], jednak póki co
jutro jadę oglądać tego opla: [link do oferty na Olx wygasł]
Gdyby nie to, że to auto od handlarza chyba bym się nie zastanawiał ...
Co wy na to??
karolussek91
Nowicjusz

24 Cze 2014, 17:07

Tania, silnik beznadziejny. Odpuść ten samochód. W ogóle za tę kasę nie kupisz Astry G w dobrym stanie.
grzegorzd92
Aktywny

Miejscowość: Małopolskie
Przebieg/rok: 15tys. km
Auto: Fiat Brava
Silnik: 1.2 82
Skrzynia biegów: Manualna
Rok produkcji: 2000

24 Cze 2014, 18:06

Tania?? Więc ile trzeba by było dać za godną astrę kombi z przebiegiem 255 tys. z '99??
karolussek91
Nowicjusz

24 Cze 2014, 20:38

Vectre wrzucałem już kiedyś i wygląda ok. Astra wygląda aż za ładnie i jeszcze ten silnik.. olejożłop..
Barol
Awatar użytkownika

24 Cze 2014, 22:21

Astra G min 8k
Koniu
Forumowicz VIP

25 Cze 2014, 00:11

Ok, astre odpuszczam. Jako, że jutro wolne w pracy, zostaje ta vectra - do obejrzenia (tak to z Twojej propozycji Barol ją wziąłem-dzięki!) lub zupełnie w drugą stronę ... [link do oferty na Olx wygasł] - takie oto znalezisko (gdyby nie te spojlery wyglądał by całkiem ładnie). Warto fatygować się ponad 200km oglądać tego forda??
karolussek91
Nowicjusz

25 Cze 2014, 07:20

Puma to auto bardziej kobiece,ten z linku wygląda ładnie ale ja bym raczej odpuścił oglądanie auta dalej jak 200km.
Barol
Awatar użytkownika

13 Lip 2014, 17:15

Dzięki wszystkim za oceny i komentarze. Jednak albo jestem zbyt powolny i zanim się zjawie "oferta jest nieaktualna" albo przyjeżdżam i te auta to totalne padaki ... Obecnie pod lupą mam tego golfa: [link do ogłoszenia na Otomoto wygasł] - z oryginalnym przebiegiem, garażowany z lekką rdzą nad drzwiami kierowcy i co jakiś czas dającą o sobie znać kontrolką oleju. Aktualny posiadacz (drugi włąściciel/pierwszy w PL) bardzo uczciwy i dokładnie o wszystkim informuje. I teraz tylko pytanie czy za 4500 brać czy coś lepszego jeszcze można znaleźć w tej cenie??
PS. Panowie pomóżcie bo te poszukiwania mnie wykończą, jak w tym tygodniu czegoś fajnego nie kupię to kupuje golfa II z lpg i jeżdżę do póki nie padnie :P
karolussek91
Nowicjusz

13 Lip 2014, 17:29

Jak w dobeym stanie to bierz i się nie zastanawiaj :wink:
Koniu
Forumowicz VIP