Niestety Panowie wyszło że jest przy tym golfie trochę roboty nie tylko od strony mechanicznej ale niestety blacharsko ... Poszukiwania trwają dalej ... CO powiecie na ta toyotę: [link do autogielda.pl wygasł] ?? lub takiego golfa: [link do oferty na Olx wygasł]
W Corolli tylne prawe nadkole ruda zaczyna wcinać,cena niska,stary gaz (ważny na 10lat więc w tym roku była zapewne wymieniana butla bo nowy to raczej nie jest). Golf ze słabym silnikiem i niestety troche pali,wygląda ok,przebieg raczej autentyczny.
Wydajemy pieniądze, których nie mamy, na tuning, którego nie potrzebujemy, by podobać się ludziom, których nie znamy.
Obowiązek opon zimowych – czy istnieje i kiedy należy założyć zimówki? Niektórzy kierowcy mogą przed nadejściem zimy zastanawiać się, czy zmiana opon jest obowiązkowa. Wiąże się to z dylematami, jak chociażby to, czy za jazdę na oponach letnich zimą można dostać mandat, czy może lepiej ...
[D] Alfa 156 1,9JTD / A4 B5 1,9TDI / e46 320d / Passat B5 1,9TDI Podstawowe kryteria zestawienia: - kombi segmentu D - silnik diesla o mocy ok. 120KM - manualna skrzynia biegów - modele z ok. 2000r. Wytypowane modele do zestawienia: - Alfa Romeo 156 1,9JTD - 115KM - Audi A4 B5 1,9TDI ...
To na ile cenisz leona w benzynie ? ; > . Lepiej dołozyć te 2 tys a cieszyć się z nowszego 12 letniego auta a nie z 17 letniego ja tak myślę a 7.5 + przerejestrowanie ponizej 9 wyjdzie .
Tak oglądałem w komisach lecz komisy oferowały ....., u prywatnych osób trafiały się fajne auta lecz wiadomo odpryski, jakies wgniecenia ale to normalne wkoncu auta ok. 12 lat ?
No fajny ten leon, ale szukam czegoś z lpg więc już na starcie odpada. Mam info dotyczace golfa, wszystko z nim ok (blacha i podłoga bez dziur) ale mechanicznie komputer pokazuje błąd sondy lambda ... I teraz pchać się w to czy nie?? ZNalazłem jeszcze takiego golfa w oklicy: [link do oferty na Olx wygasł] I renault megane tyle że coś tylne nadkola ruda łapie: [link do ogłoszenia na Otomoto wygasł] Corolla - "abonent czasowo "niedostępny"
Na kilkuletnim aucie to norma. Czerwony Golf choć od młodego gniewnego to ładnie wygląda i dobry silnik. Megane bite chyba z przodu i z tyłu,z przodu pogięta tablica rejestracyjna,z tyłu klapa żle spasowana.
Wydajemy pieniądze, których nie mamy, na tuning, którego nie potrzebujemy, by podobać się ludziom, których nie znamy.
Drogi użytkowniku, aby dalej móc dostarczać Ci coraz lepszej jakości treści którymi możesz być zainteresowany powinieneś przejść do ustawień prywatności i tam skonfigurować swoje zgody w celu dopasowania treści marketingowych do Twojego zachowania. Pamiętaj! Dzięki reklamom możemy finansować rozwój naszej strony, a Ty w zamian otrzymujesz do niej bezpłatny dostęp.