Panowie,
wiem, że temat pewnie się wam już powoli przejada bo pełno tu takich tematów, ale gdzie szukać porady i złapać bakcyla jak nie .... od ekspertów
![Uśmiechnięty :)]()
Do szczegółów, szukam pierwszego samochodu. Odłożone mam 9 tys. ale wiadomo muszę liczyć się z pierwszym ubezpieczeniem (ok.1,5 tys.), opłaty do tego chciałbym żeby zostało cos na benzyne i jeszcze zbliżaja się wakacje ... więc im taniej tym lepiej. Z drugiej strony nie chce kupić też szrota więc jak trzeba będzie więcej zapłacić jakos to przeżyje.
Szukam samochodu z LPG (żeby było oszczędnie), który będzie charakteryzował się zdrową blachą no i mechanicznie aby było w miarę ok.
Jestem nastawiony na konkretne ogłoszenia z sieci gdyż nie mam upatrzonego jakiegoś konkretnego modelu. Najlepiej coś z okolic Wrocławia ale do 200 km mogę sie przejechać za samochodem jeśli będzie coś naprawdę wartego uwagi.
Od jakiegoś czasu przeglądam ogłoszenia i znalazłem trzy samochody odpowiadajace mojemu gustowi. I tu pytanie czy któryś z nich byście polecili:
[link do oferty na Olx wygasł]http://sprzedam.pl/ogloszenie_9875972_S ... eruje.html[link do oferty na Olx wygasł]Pierwsze auto - wiadomo nie chce się naciąć dlatego proszę o wypowiedź, czy sa to oferty godne uwagi?? A może sami coś polecicie ?? Jestem otwarty na propozycje i wszystkim którzy odpowiedzą serdecznie dziękuję za cenne wskazówki
![Uśmiechnięty :)]()