Nie ma i nie będzie, czujnik zderzeniowy to jest ten który uruchamia air bag przy zderzeniu, Tobie pewnie chodzi ten przycisk co zapłon odcina??? To już stare i dawno nie stosowane teraz komputer komputer komputer. Usuwasz błąd komputerem.
To nie moc ani sprzęt a technika czyni z Ciebie zawodnika
No chodzilo mi wlasnie o ten co paliwo odcina. Bo te zabojady stwierdzily przez tydzien ze jest powazna awaria elektrykicw aucie. I teraz kij wie kiedy bedzie auto. Wyglada na to ze powrot samolotem do PL
Zimowe przygotowania do jazdy samochodem Nawet niewielka warstwa śniegu na przedniej szybie ogranicza widoczność, a zalegający na dachu auta śnieg może doprowadzić do niebezpiecznej sytuacji na drodze, gdy pokrywa z lodu i śniegu zsunie się nagle na przednią szybę ...
Tak poza tematem mi się przypomnialo, miałem nowego Mastera, na liczniku ok 7500km i wkręcił mi się w wiatrak kabel plusowy (ten do którego podłączamy + w razie odpalania na kable). Wypróło mi pół wiązki , kolega miał nowego sprintera, po 40k wał napędowy się urwał takie teraz nowe auta solidne.
Nie no mercedesy to było coś, jeździłem co 2 tys trasę Lubelskie-Amsterdam sprinterem 98' 2.9TD 890tys przebiegu. Nigdy nie miałem awarii na trasie. Teraz malowałem dla gościa Vito z 2003 roku 2.2 CDI 750tys. I ma się dobrze
Drogi użytkowniku, aby dalej móc dostarczać Ci coraz lepszej jakości treści którymi możesz być zainteresowany powinieneś przejść do ustawień prywatności i tam skonfigurować swoje zgody w celu dopasowania treści marketingowych do Twojego zachowania. Pamiętaj! Dzięki reklamom możemy finansować rozwój naszej strony, a Ty w zamian otrzymujesz do niej bezpłatny dostęp.