Pilne samochód przejściowy do 3500zł LPG do końca tyg podkarpackie

05 Wrz 2015, 11:54

Witam sprzedałem ostatnio BMW E36 z powodów prywatnych. Potrzebuje z województwa podkarpackiego, 50 km od Stalowej Woli samochodu jakiekolwiek klasy do 3500zł koniecznie z gazem. Potrzebny mi jest koniecznie ponieważ przyjechałem tu do rodziny z dziewczyną z Ostrołęki. Nie mam samochodu, przyjechałem tutaj busem. Wyjezdzam w poniedziałek. Może dodatkowym warunkiem było żeby samochód był w miarę jak na te lata ładny.
Proszę o szczególną pomoc i niektóre ogłoszenia gotowe samochodów bo od dzisiaj musze zacząć oglądać samochody.
kulukaj
Początkujący

Auto: Nie mam

05 Wrz 2015, 11:59

Tania i miała coś z przodem ale fajny silnik i flagi na rejkach
[link do ogłoszenia na Otomoto wygasł]
Koniu
Forumowicz VIP

Zdjęcia: 4
Miejscowość: obecnie Fulda
Auto: Mondeo // Astra

05 Wrz 2015, 12:08

Dziekuje podoba mi się a coś z segmentu B lub C? Vectra ładna. Obojętnie czy samochód 3 drzwiowy czy 5 drzwiowy. Będą jezdzic zazwyczaj im 2 osoby albo ja sam. Albo może jakiś sedan. Chciałbym sobie porównać kilka samochodów.
kulukaj
Początkujący

05 Wrz 2015, 12:10

Gdzie będziesz użytkował auto? Segment B tylko do miasta... :wink: Poza tym wyskoczyły mi 4 ogłoszenia na otomoto a z nich Vectra była najlepsza. :ok:
Koniu
Forumowicz VIP

05 Wrz 2015, 12:24

Samochód po mieście, może raz na tydzień jakieś dystansy powyżej 20 km :D I oczywiście powrót do domu czyli ponad 370km jednorazowo. Tak to tylko miasto i ma to być jakby samochód przejściowy dla mnie ponieważ zamierzam za niedługo powiększyć rodzine i uskładać już z 10 000 zł np na Toledo lub Leona. Typu punto, corsa B corsa C, polo, ibiza lub coś w tym stylu. Potrzebny mi samochód co nie będzie dużo palił i mechanicznie sprawny nie musi być nawet praktyczny
kulukaj
Początkujący

05 Wrz 2015, 12:26

Obejrzyj tą Vectre... :ok:
Koniu
Forumowicz VIP

• Ciekawe publikacje motoryzacyjne

SSSuper Drift Cup 2011 - Bagicz / relacja
    Lotnisko Bagicz znajduje się ok. 7 km od centrum Kołobrzegu i ok. 4 km od Ustronia Morskiego. Położone jest przy drodze krajowej nr 11 (wyjazd z Kołobrzegu ulicą Koszalińską). Pod samo lotnisko prowadzi również ścieżka ...

05 Wrz 2015, 15:33

[link do oferty na Olx wygasł] Może coś takiego? :) Szczerze mi się bardzo podoba + klimatyzacja. Warto oglądać?
kulukaj
Początkujący

05 Wrz 2015, 18:26

Przyzwoity lanos:
[link do oferty na Olx wygasł] chyba było coś blacharsko robione ale wygląda okey
poza tym:
[link do oferty na Olx wygasł]
[link do oferty na Olx wygasł]
[link do oferty na Olx wygasł] dziwne bo ta sama osoba sprzedaje 3 lanosy w tym 1 wyżej ale można obejrzeć
[link do oferty na Olx wygasł] to ten 3
Nowe Fotki Mojego Auta są w tym temacie
fiat-seicento-900-krzycha-vt94145.htm
Krzychu
Stały forumowicz
Awatar użytkownika

Auto: VW POLO 6R
Silnik: 1.2 TDI CR 75 KM
Paliwo: Diesel
Typ: Hatchback
Skrzynia biegów: Manualna
Rok produkcji: 2010

05 Wrz 2015, 18:33

Fiesta Mk5 w cenie Mk4 dawno by się sprzedała :ok:
Zobacz Bravo od Krzycha :ok:
Koniu
Forumowicz VIP

05 Wrz 2015, 20:06

Koniu nie wiem czy dobrze zrobiłem. Obejrzałem tego forda, zdrowy od dołu nadkola tak samo. Ubiłem na 2350zł i kupiłem. Tylko kupiłem z 2 wadami łożysko tylnie tak buczy że szok, nie da się jechać oraz prawe światło tylnie nie działa. Samochód ogólnie świetne przyspieszenie, wyposażenie air bagi 2x , bogata wersja. Oraz hamulec jest nieco miękki. A tak to tyle poza tym. Martwie się czy nie popełniłem błędu, bo już o 17 był mój i nie zdążyłem przeczytać
kulukaj
Początkujący

05 Wrz 2015, 20:37

Jesli buda zdrowa to raczej nie ma co się tam wysypać :mrgreen: Bo ja się o to martwiłem :wink: Możliwe że okazje trafiłeś :) W takim razie załóż temat w dziale "samochody które pomogliśmy kupić" i wrzuć zdjęcia :)
Koniu
Forumowicz VIP

05 Wrz 2015, 21:23

Dziękuje za pomoc. Sprawdziłem dokładnie samochód, założę tam temat i wrzucę zdjęcia. Myślę że miałem nieco szczęścia ale jednakże samochód idealny nie jest, bo ma te 3 wady, ale myślę że trafiłem okazje która stała długo. I mam jeszcze do ciebie 2 pytania: Czy trafny wybór z silnikiem 1.8 TD, postawiłem na diesela bo jednak słuchy mnie doszły że jest nie do zajechania. Oraz co sądzisz o Fiacie Brava bo ten podoba się moim rodzicom. Pozdrawiam jestem szczęśliwy :ok:
kulukaj
Początkujący

05 Wrz 2015, 21:27

kulukaj napisał(a):Oraz co sądzisz o Fiacie Brava bo ten podoba się moim rodzicom.

Fiat bravo jest jak najbardziej okey i warto go kupić jeśli jest w dobrym stanie. Jak sporo się jeździ to warto też pomyśleć o montażu LPG bo te silniki swoje lubią spalić (mowa o 1,6 16V). Silnik jest dość dynamiczny i na trasy całkiem dobrze się nadaje.
Nowe Fotki Mojego Auta są w tym temacie
fiat-seicento-900-krzycha-vt94145.htm
Krzychu
Stały forumowicz
Awatar użytkownika

Auto: VW POLO 6R
Silnik: 1.2 TDI CR 75 KM
Paliwo: Diesel
Typ: Hatchback
Skrzynia biegów: Manualna
Rok produkcji: 2010

06 Wrz 2015, 09:38

+ w Bravo unikaj 1.4 bo jest nieudany :) JTD to świetne diesle :ok:
Co do 1.8 TD to bardzo dobry silnik, gość w Mondeo Mk1 wykręcił 1 600 000 na nim i dalej jeździł :)
Koniu
Forumowicz VIP