REKLAMA
Proszę o pomoc w wyborze auta
Mam problem i proszę ludzi lepiej zorientowanych ode mnie, aby pomogli dokonać mi w miarę słusznego wyboru, mianowicie chcę zakupić sobie auto suw/terenowe w grę wchodzą 3 modele a mianowicie :
1. Toyota Land Cruiser z silnikiem 3.0D D4D rocznik ok 2005 w full opcji. Już odpada z selekcji pomijamy to autko
2. Volkswagen Touareg i tu dodatkowe pytanie jakie silnik lepszy 3.0 czy 5.0 jakie mają faktyczne spalania, proszę o dodatkową poradę jeżeli Touareg to jaki silnik lepszy rocznik 2005-2006 oczywiście full opcja
3.BMW x5 3.0d.rocznik 2004-2005 też full
Samochód raczej na drogi publiczne mniej w teren. Wszystkie auta tylko w automacie.
I teraz moje pytania proszę użytkowników lub znawców o wypowiedź na temat tych aut.
o Toyocie słyszałem coś, że blachy słabe czy to prawda ?
O VW że mina na kółkach i się sypie jak stare budownictwo ???
O BMW że skrzynie przy ok 200000 km lecą???
Proszę o wypowiedź ludzi którzy naprawdę mieli styczność z tymi autami a nie tylko się naczytali albo podsłuchali bo od tego typu informacji już mi głowa pęka
Nie proponujcie mi nic innego powiedzcie po prostu co wiecie i bardzo proszę bez zbędnego spamu. Z góry dziękuję za pomoc i jeżeli nadejdzie ku temu okazja z pewnością się odwdzięczę