Pilnie potrzebna opinia o fiacie brava i bravo

18 Paź 2010, 20:28

Witam zamierzam kupic samochod myslalem nad fiatem brava albo bravo. Ktory wybrac? Silnik do tych aut to 1,9jtd. Ktore jest bardziej awaryjne i na co zwrocic uwage przy kupnie. Ktore wedlug was bd lepiej sluzyc i jest lepiej wykonane. Auto bd mi sluzyc w dojazdy w gory zima na narty:) i do jazdy po miescie tez oczywiscie. Ktore wybrac lepiej?? Piszcie pzdr
cube218
Nowicjusz

Miejscowość: Strzelce Opolskie

18 Paź 2010, 21:21

Ja bym wybrał Brava,z jednego prostego względu,ma 5drzwi :grin: co do awaryjności to obydwa nie sprawiają większych problemów oczywiście o ile sie dba o nie a silniki JTD to bardzo udana konstrukcja.Osobiście polecam.
[link do ogłoszenia na Otomoto wygasł]
Wydajemy pieniądze, których nie mamy, na tuning, którego nie potrzebujemy, by podobać się ludziom, których nie znamy.
Barol
Moderator - Jakie auto kupić?
Awatar użytkownika

Zdjęcia: 0
Miejscowość: Górny Śląsk
Auto: VW Golf VI
Silnik: 1.4 TSI 122KM
Paliwo: Benzyna
Typ: Hatchback
Skrzynia biegów: Automatyczna
Rok produkcji: 2012

19 Paź 2010, 09:20

Te samochody to praktycznie ta sama konstrukcja, różniąca się tylko karoserią ;) Także awaryjność będzie na takim samym poziomie. Do plusów Fiata Brava dodałbym większy bagażnik i mniejszą popularność wśród "młodych gniewnych", więc może łatwiej będzie znaleźć zadbany egzemplarz.
siebek25
Początkujący
Awatar użytkownika

Miejscowość: Kielce

19 Paź 2010, 09:35

Ja bym wybrał Bravo, wygląda dużo korzystniej, oba podobnie awaryjne, bo to praktycznie to samo, pewnie też Bravo jest równie tandetne jak Brava. :wink:
Potrzebujesz czegokolwiek z E36 328i coupe mpakiet - dużo "rarytasów" - pisz na pw,
jiGsaw
Forumowicz VIP
Awatar użytkownika

Miejscowość: Rumia
Auto: BMW
  • Ciekawe publikacje motoryzacyjne

III runda NIGHT POWER 2013 GP w Łomży / relacja
    Kolejna impreza z cyklu NIGHT POWER 2013 Grand Prix za nami. Nawet deszcz nie zniechęcił fanów wysokooktanowej adrenaliny. Kiedy tylko ulica wyschła pierwsze auta stanęły na linii startu. 10 sierpnia na ulicy Spokojnej ...