Witam, od jakiegoś czasu strasznie huczy mi łożysko i nie wiem dlaczego tak sie dzieje ponieważ wymieniałem go niecałe pół roku temu a ono znów zaczyna świrować czy może być to wina piasty ??? mój maluch to seat toledo 1 -- 1.8
Tam jest prosty układ łożysk stożkowych szt. dwa. Podejrzewam że po wymianie usilnie próbujesz skasować nakrętką luz na piaście.Wydaje mi się że za mocno ją dokręcasz . Łożyska się zagrzeją i taki jest efekt.
Bardzo możliwe,że dźwięk który słyszysz to nagrzane łożysko,spróbuj zrobić tak jak rodzi forumowicz powyżej,czyli po prostu nie dokręcać na maksa samego łożyska,powinno się udac.
10 najbezpieczniejszych samochodów - te modele koniecznie sprawdź! Przy podejmowaniu decyzji o zakupie nowego samochodu pod uwagę brane są różne kryteria. Cena, wyposażenie, opinia o marce są ważne, jednak często wpływ na ostateczną decyzję ma ocena bezpieczeństwa. Dzięki nowoczesnym ...
Samochody elektryczne – co warto wiedzieć? [część II] Kontynuujemy nasz przewodnik po świecie motoryzacji napędzanej elektrycznością, który wzbudza zainteresowanie coraz większej liczby osób. Wraz z nimi pojawia się wiele pytań. W tej części analizujemy stereotypy ...
Drogi użytkowniku, aby dalej móc dostarczać Ci coraz lepszej jakości treści którymi możesz być zainteresowany powinieneś przejść do ustawień prywatności i tam skonfigurować swoje zgody w celu dopasowania treści marketingowych do Twojego zachowania. Pamiętaj! Dzięki reklamom możemy finansować rozwój naszej strony, a Ty w zamian otrzymujesz do niej bezpłatny dostęp.