Witam, od jakiegoś czasu strasznie huczy mi łożysko i nie wiem dlaczego tak sie dzieje ponieważ wymieniałem go niecałe pół roku temu a ono znów zaczyna świrować czy może być to wina piasty ??? mój maluch to seat toledo 1 -- 1.8
Tam jest prosty układ łożysk stożkowych szt. dwa. Podejrzewam że po wymianie usilnie próbujesz skasować nakrętką luz na piaście.Wydaje mi się że za mocno ją dokręcasz . Łożyska się zagrzeją i taki jest efekt.
Bardzo możliwe,że dźwięk który słyszysz to nagrzane łożysko,spróbuj zrobić tak jak rodzi forumowicz powyżej,czyli po prostu nie dokręcać na maksa samego łożyska,powinno się udac.
Toyota GT86 Sportowe coupé Toyoty zdobyło wielką sławę jako samochód dający ogromną frajdę z jazdy, który jednocześnie nie kosztuje majątku. Wersja kabriolet z pewnością przysporzyłaby dodatkowych fanów tylnonapędowej ...
Północ - Południe SKYACTIV, wielki finał wyprawy Mazdy Wyprawa Mazdy "Północ-Południe SKYACTIV" dotarła do mety. Właśnie zakończyła się dwutygodniowa podróż Haliny Mlynkovej i Łukasza Nowickiego w ramach projektu Północ-Południe SKYACTIV, realizowanego przez ...
Drogi użytkowniku, aby dalej móc dostarczać Ci coraz lepszej jakości treści którymi możesz być zainteresowany powinieneś przejść do ustawień prywatności i tam skonfigurować swoje zgody w celu dopasowania treści marketingowych do Twojego zachowania. Pamiętaj! Dzięki reklamom możemy finansować rozwój naszej strony, a Ty w zamian otrzymujesz do niej bezpłatny dostęp.