REKLAMA

Forum samochodów hybrydowych, elektrycznych i konwencjonalnych
W twojej nawigacji powinno być tak że dodajesz najpierw punkt docelowy do którego chcesz dojechać. Następnie dodajesz kolejną pozycję poprzez "dodaj" i przekształcasz ją w punkt trasy. Musisz pamiętać że każda domyślnie każda wprowadzona pozycja będzie stanowić miejsce docelowe i aby przekształcić ją w punkt trasy, dotykasz jej, a następnie wybierasz przycisk "Oznacz jako punkt trasy".macbull napisał(a):Czy w tomotom odpowiednikiem jest "dodaj postój do trasy"? Nazwa jest trochę myląca ale wydaje mi się, że wychodzi na jedno.
Tego nie jestem pewien, ale wydaje mi się że jak masz w urządzeniu ustawione "zawsze omijaj drogi płatne" powinieneś zostać poproszony o przeliczenie nowej trasy w związku z ustawieniami w urządzeniu. Najlepiej jak byś wrzucił jakąś trasę na próbę z odcinkiem płatnym z Mydrive wtedy będzie wiadomomacbull napisał(a):Jeszcze drugie pytanie - czy planując trasę na stronie tomtom mydrive, jest gdzieś opcja unikania dróg płatnych? Nie mogę tego nigdzie znaleźć. Czy ewentualnie przy zgrywaniu takiej trasy do urządzenia, zmieni się w nim sama na omijającą drogi płatne, gdy mam w nim ustawioną opcję unikania tras płatnych?