Cześć. Mój budżet wynosi około 15 tys. i mam na oku chevroleta epice 2.0 benz+ gaz , 144km . Jest on że tak powiem z pewnego źródła bo od kryształowej osoby która dobrze znam . Co do przebiegu i bezwypadkowości jestem absolutnie pewien że jest tak jak w ogłoszeniu . Poza tym samochód miał wszystko robione na czas i napewno nie był w jakikolwiek sposób zaniedbywany.
Jeśli chodzi o że tak powiem mnie to samochód przez pierwsze 4/5 miesiecy bedzie pokononywał na oko 2.5k km na miesiac potem już standardowo dużo mniej
W ostatnich dniach przekopałem mase internetu w poszukiwaniu jakichkolwiek informacji na temat epici i faktycznie jest tego tyle co widzi sie na codzień epic na drodze , ale najgorzej że znalazłem tylko kilka opinii z samochodami które mają już ponad 250k przebiegu .
Jestem ogólnie w kropce i sie ciągle głowie nad tym autkiem , podobać mi sie podoba ,ale zostaje zawsze to ale ...
Wyczytałem że jest tam łańcuch zamiast paska i w razie awarii na drodze moze ponoć nawywijać bardzo dużych szkód , a wiem że łańcuch jeszcze tam nie był ruszany a to już w koncu prawie 260k km a chyba wymiana ma być do max 300k km zrobiona, poza tym przez to że tych aut jest mało to może być problem z częściami i nawet z mechanikami chyba bo z aso nigdy nie korzystałem , obaw jest sporo ale też i sporo opcji które przemawiaja za tym wyborem.
Potrafilibyście coś doradzić ?
tutaj wstawiam linka od tego ogłoszenia
[link do Gumtree wygasł]