Plymouth Voyager 1988

15 Lut 2020, 01:36

Dobry wieczor.

Ze wzgledy na zerowe informacje dotyczace modelu z roku 1988, chcialbym zapytac obecnych uzytkownikow ( o ile jeszcze tacy sa, mam nadzieje ze tak). Na co zwrocic uwage przed zakupem modelu z roku 1988. Podwojne swiatla. Automat. Pojemnosc silnika nie jest mi znana. Podobno benzyna. Z jednej strony jest to auto 'dziadek' a z drugiej, mam z nim dobre wspomnienia (pierwsze auto jakie ojciec kupil gdyz zamieszkalismy w Kanadzie). Czy obecnie da sie to auto jeszcze serwisowac?
Ostatnio edytowany przez mike, 15 Lut 2020, 20:40, edytowano w sumie 1 raz
Powód: Wątek przeniesiony w odpowiednie miejsce. Zwracaj uwagę gdzie zamieszczasz tematy.
foodavey
Obserwowany

16 Lut 2020, 12:16

To jest bliźniaczy model Dodge Caravan i Chrysler Town&Country, różnice polegały na innych znaczkach i uboższym wyposażeniu.

Silniki były dostępne jedynie w benzynie o pojemnościach 2.2, 2.5 i V6 3.0. Skrzynie były i w manualu i automacie dostępne (3 lub 4 biegowe).

foodavey napisał(a):Na co zwrocic uwage przed zakupem modelu z roku 1988. Podwojne swiatla. Automat
To już egzemplarze leciwe i myślę że tu najważniejszy będzie stan blacharki a na drugim miejscu techniczny.

foodavey napisał(a):Czy obecnie da sie to auto jeszcze serwisowac?
jeżeli chodzi o same części to może być problem. Zauważyłem że często ciężko coś znaleźć już do aut które mają powyżej 20 lat.

Mieszkasz dalej w Kanadzie i tam chcesz to auto kupić czy ma to być auto użytkowane w Polsce?
Cichy77
Forumowicz VIP

Zdjęcia: 62
Auto: Mam, często zmieniam!