Witam. We wrześniu sprzedałam samochód. Miałam ubezpieczenie w HDI. Po jakim czasie przepadają mi zniżki ? Nie wiem czy muszę się pospieszyć z zakupem auta, czy mam jeszcze czas. Myślałam że wszędzie jest rok czasu, ale słyszałam że różnie to z tym jest.
Ja też różnie słyszałem .......słyszałem że po dwóch latach, jednak nie jestem pewny. To wszystko się zmienia - stare , nowe zasady , ustalenia , regulaminy . Co FU to inne reguły. Pytaj u nich . Dzwoń ( infolinie mają ) lub zawitaj tam osobiście z zapytaniem.
Gdzie w Europie obowiązują winiety na autostrady? To warto wiedzieć! Wybierając się w zagraniczną podróż samochodem, trzeba pamiętać o tym, że bardzo wiele tras po Europie nie jest bezpłatnych. Opłatą objęte są autostrady i drogi szybkiego ruchu. W niektórych krajach, tak jak ...
BMW 1602 Electric (1972) - samochód elektryczny Począwszy od 1969 r. BMW skonstruowało dwa eksperymentalne pojazdy na podstawie BMW serii 02 w celu przetestowania właściwości napędu elektrycznego w praktyce. Funkcję manualnej skrzyni biegów przejął silnik bocznikowy ...
Drogi użytkowniku, aby dalej móc dostarczać Ci coraz lepszej jakości treści którymi możesz być zainteresowany powinieneś przejść do ustawień prywatności i tam skonfigurować swoje zgody w celu dopasowania treści marketingowych do Twojego zachowania. Pamiętaj! Dzięki reklamom możemy finansować rozwój naszej strony, a Ty w zamian otrzymujesz do niej bezpłatny dostęp.