Witam. We wrześniu sprzedałam samochód. Miałam ubezpieczenie w HDI. Po jakim czasie przepadają mi zniżki ? Nie wiem czy muszę się pospieszyć z zakupem auta, czy mam jeszcze czas. Myślałam że wszędzie jest rok czasu, ale słyszałam że różnie to z tym jest.
Ja też różnie słyszałem .......słyszałem że po dwóch latach, jednak nie jestem pewny. To wszystko się zmienia - stare , nowe zasady , ustalenia , regulaminy . Co FU to inne reguły. Pytaj u nich . Dzwoń ( infolinie mają ) lub zawitaj tam osobiście z zapytaniem.
10 najbezpieczniejszych samochodów - te modele koniecznie sprawdź! Przy podejmowaniu decyzji o zakupie nowego samochodu pod uwagę brane są różne kryteria. Cena, wyposażenie, opinia o marce są ważne, jednak często wpływ na ostateczną decyzję ma ocena bezpieczeństwa. Dzięki nowoczesnym ...
Nieoznakowane radiowozy BMW 330i xDrive Polska dołączyła do grona krajów, w których samochody marki BMW wspierają funkcjonariuszy Policji w realizowaniu ich wymagających obowiązków. Pierwsza pula 40 samochodów BMW 330i xDrive wyjechała ...
Drogi użytkowniku, aby dalej móc dostarczać Ci coraz lepszej jakości treści którymi możesz być zainteresowany powinieneś przejść do ustawień prywatności i tam skonfigurować swoje zgody w celu dopasowania treści marketingowych do Twojego zachowania. Pamiętaj! Dzięki reklamom możemy finansować rozwój naszej strony, a Ty w zamian otrzymujesz do niej bezpłatny dostęp.