Witam.
Chciałem zadać pytanie odnośnie podatku za samochód.
Mam fakturę VAT marża. Mam płacić podatek czy nie?
Bo wiele róznych opini słyszałem na ten temat
Z góry bardzo dziękuję za info
zyjseprosto napisał(a):Mam fakturę VAT marża. Mam płacić podatek czy nie?
Jezeli masz f-rę Vat wystawioną przez sprzedającego to Ty nie płacisz zadnego
podatku.Zapłata podatku nalezy do sprzedającego.... Temat juz sporo razy wałkowany...
Co bys nie robił,jak byś nie robił i tak piekło i tak piekło. Nie odpowiadam na PW.
Dlaczego warto rozważyć kupno samochodu elektrycznego? Zainteresowanie samochodami elektrycznymi stale rośnie i nie wygląda na to, aby w najbliższym czasie miało się to zmienić. Powody tego stanu rzeczy są różne, ale z pewnością najważniejsze są dwa – znaczące zmiany ...
Lexus FLV Koncepcyjny pojazd FLV Toyota i Lexus pokazały światu w połowie lat 90. Samochód najpierw zadebiutował ze znaczkiem Toyoty na Tokyo Motor Show 1995. Następnie jako Lexus został zaprezentowany w USA na North American ...
Drogi użytkowniku, aby dalej móc dostarczać Ci coraz lepszej jakości treści którymi możesz być zainteresowany powinieneś przejść do ustawień prywatności i tam skonfigurować swoje zgody w celu dopasowania treści marketingowych do Twojego zachowania. Pamiętaj! Dzięki reklamom możemy finansować rozwój naszej strony, a Ty w zamian otrzymujesz do niej bezpłatny dostęp.