Witam , przede wszystkim pozdrowienia dla wszystkich osób z forum .
Nie mam jeszcze samochodu z instalacją gazową , ale poważnie nad tym myślę , niestety mam do pracy około 5 km , i pewnie niewiele skorzystałbym z " dobrodziejstw "
gazu .
Dlatego mam pomysł na " dogrzanie " wody w obiegu takim dogrzewaczem [link do oferty na Allegro wygasł] oczywiście przykładowo ...
Skróciło by to znacznie czas jaki potrzebuje układ do przełączenia się na gaz .
Napisz jakie masz auto i jaki motor w nim, lub co zamierzasz kupic, przy malym ekonomicznym silniku jak masz zamiar tylko glownie pokonywac krotkie odcinki, nie gazuj auta, bo ciezko bedzie zeby ci sie to zwrocilo, w zimie bedziesz tylko na 95/98 jezdzil i tak, co bys nie wykombinowal w twoim przypadku.
Najpopularniejsze auta terenowe z USA - co warto importować? Samochody terenowe z USA cieszą się niesłabnącą popularnością na całym świecie, a ich import do Europy, w tym Polski, stale rośnie. Miłośnicy motoryzacji doceniają ich niezawodność, wytrzymałość oraz niepowtarzalny styl. ...
Czy bezpieczeństwo się opłaca? Zmiany w przepisach i mandatach Wprowadzane sukcesywnie zmiany w przepisach i wysokości mandatów w Polsce dotyczą wielu niebezpiecznych zachowań kierowców na drodze, takich jak przekraczanie dopuszczalnej prędkości, nieustąpienie pierwszeństwa ...
Drogi użytkowniku, aby dalej móc dostarczać Ci coraz lepszej jakości treści którymi możesz być zainteresowany powinieneś przejść do ustawień prywatności i tam skonfigurować swoje zgody w celu dopasowania treści marketingowych do Twojego zachowania. Pamiętaj! Dzięki reklamom możemy finansować rozwój naszej strony, a Ty w zamian otrzymujesz do niej bezpłatny dostęp.