Witam. nie działa mi podgrzewanie fotela kierowcy i mam do was pytanie czy wiecie od czego są poszczególne wtyczki ? tylko ta biała po przyłożeniu miernika nic nie wskazuję od czego ona jest ?
Bezpiecznik sprawdziłeś? Z tego co wiem jest jeden na dwa fotele.
W kostce pod fotelem powinieneś mieć cztery przewody, dwa grubsze to zasilanie plus i masa, a cieńsze to termistor. Na nim powinieneś zmierzyć rezystancję.
Bezpiecznik dobry, tak wiem wszystkie przewody sprawne i właśnie od tej kostki jeden kabel idzie do tej białej wtyczki a drugi od niej pod fotel i nie mam jak spr. od czego on jest
Wynajem długoterminowy vs. leasing – co się bardziej opłaca? Leasing czy wynajem długoterminowy? To pytanie zadaje sobie coraz więcej osób szukających wygodnego sposobu na korzystanie z auta bez konieczności jego zakupu. Sprawdź, które rozwiązanie będzie bardziej opłacalne ...
Brytyjczycy wybrali najlepszą hybrydę Brytyjski portal Auto Trader przyznał Lexusowi NX 300h tytuł najlepszego samochodu hybrydowego na brytyjskim rynku. Nagroda została przyznana w ramach plebiscytu 2020 New Car Awards. Najlepszy w ogólnym rankingu W ...
Drogi użytkowniku, aby dalej móc dostarczać Ci coraz lepszej jakości treści którymi możesz być zainteresowany powinieneś przejść do ustawień prywatności i tam skonfigurować swoje zgody w celu dopasowania treści marketingowych do Twojego zachowania. Pamiętaj! Dzięki reklamom możemy finansować rozwój naszej strony, a Ty w zamian otrzymujesz do niej bezpłatny dostęp.