Witam. nie działa mi podgrzewanie fotela kierowcy i mam do was pytanie czy wiecie od czego są poszczególne wtyczki ? tylko ta biała po przyłożeniu miernika nic nie wskazuję od czego ona jest ?
Bezpiecznik sprawdziłeś? Z tego co wiem jest jeden na dwa fotele.
W kostce pod fotelem powinieneś mieć cztery przewody, dwa grubsze to zasilanie plus i masa, a cieńsze to termistor. Na nim powinieneś zmierzyć rezystancję.
Bezpiecznik dobry, tak wiem wszystkie przewody sprawne i właśnie od tej kostki jeden kabel idzie do tej białej wtyczki a drugi od niej pod fotel i nie mam jak spr. od czego on jest
Pierwsze na świecie seryjne czujniki parkowania Pierwsze na świecie seryjne czujniki parkowania – Toyota Corona EX – styczeń 1982. Innowacyjne rozwiązanie nie zawsze oznacza rewolucję technologiczną w motoryzacji, jednak zwiększa komfort, a czasem także i bezpieczeństwo ...
Drogi użytkowniku, aby dalej móc dostarczać Ci coraz lepszej jakości treści którymi możesz być zainteresowany powinieneś przejść do ustawień prywatności i tam skonfigurować swoje zgody w celu dopasowania treści marketingowych do Twojego zachowania. Pamiętaj! Dzięki reklamom możemy finansować rozwój naszej strony, a Ty w zamian otrzymujesz do niej bezpłatny dostęp.