REKLAMA
Witam,
Jestem od niedawna właścicielem Hyundaia Coupe III z 2002r.
Z racji, że niedawno przyszła dość mocna zima, a w samochodzie po wejściu do niego po nocy w garażu otwartym jest dość zimno, pomyślałem więc o podgrzewaniu foteli.
Dowiedziałem się, że w tym modelu podgrzewane fotele już były montowane ale od 2003r. , a w 2002r. była przygotowana instalacja, a na panelu głównym zamiast przycisków były zaślepki.
Kupiłem więc pasujące przyciski które zamontowałem w miejsce zaślepek, podłączyłem do kostek które widać na zdjęciu, lecz podgrzewanie foteli nie działało.
Pod fotelem są kable takie jak na zdjęciu podpięte pod odpowiednie kostki (niektórzy mówią że to od srs airbagu - możliwe, choć jednoznacznej odpowiedzi nikt nie napisał bo nie był chyba pewien) i wystaje jeszcze taki jeden jak na zdjęciu nie podłączony, nie wiem od czego on jest, być może właśnie od podgrzewania foteli.
Po zdjęciu panelu głównego widać dwie kostki pasujące do tych przycisków które kupiłem, tak jakby miały być do tego, ale tak jak mówiłem, podłączyłem i nie hula.
Jeśli wiecie cokolwiek na ten jak to podłączyć i czy w ogóle się da to proszę o odpowiedź.
Maty grzewcze zbytnio mnie nie interesują, w ostateczności jak to nie ma możliwości bytu to sobie zakupie takie pod materiał, ale wolałbym by to dało radę zamontować w jakiś sposób.
Pozdrawiam.