W zakupionym aucie mam przeprowadzone trzy kable. Dwa z nich to czincze do wzmacniacza, a trzeci to zwykły kabelek, zasilanie prawdopodobnie.
I teraz mam problem. (1) Czincze jak podłączyć to proste rozwiązanie, lecz jak podłączyć resztę? Mam kolumnę estradową, która jest zakończona zwykłym kabelkiem z odsłoniętym drucikiem, bez żadnych czinczy, kostek, czy tym podobnego. Chcę kupić taki wzmacniacz:
(2) Na pierwszym zdjęciu widać, że podłączam czincze, lecz co to jest po lewej stronie opisane jako "HIGH_IN" z miejscem na kostkę? Na drugim zdjęciu widać wejście na głośniki i zasilanie, lecz pojawia się tutaj problem. Do zestawu są takie kostki załączone: (3) Jak widać każdy z nich ma wyprowadzone z kostki co najmniej trzy kabelki. A kabel od zasilania mam jeden wyprowadzony z auta, więc brakuje mi kabli od zasilania? (4) A co z głośnikiem? W końcu ma dwa kabelki a z kostek wychodzą 4 kabelki. Wychodzi na to, że mogę do tego wzmacniacza podłączyć po dwa głośniki, czy znów czegoś nie rozumiem?
Proszę Was o pomoc, bo kompletnie się na tym nie znam.
PS w nawiasach oznaczyłem numery interesujących mnie pytań.
Targi Pojazdów 4x4 OFFROAD SHOW POLAND 2013 / relacja Targi Pojazdów 4x4 w Warszawie to prawdziwa uczta dla fanów aut z napędem 4x4 i miłośników jazdy w terenie. W hali wystawowej MT Centrum, przy ul. Marsa 56C odbyła się wystawa ponad 120 aut terenowych ...
Drogi użytkowniku, aby dalej móc dostarczać Ci coraz lepszej jakości treści którymi możesz być zainteresowany powinieneś przejść do ustawień prywatności i tam skonfigurować swoje zgody w celu dopasowania treści marketingowych do Twojego zachowania. Pamiętaj! Dzięki reklamom możemy finansować rozwój naszej strony, a Ty w zamian otrzymujesz do niej bezpłatny dostęp.