Tablet w car audio jako ekran do radia oraz gps

08 Sty 2014, 18:32

witam. początkowo chciałem zakupić radio 2 din gps dvd itd do ceny max 1.5k ale dziś przypadkowo napotkałem na swojej drodze na str mp3car.pl i postanowiłem dzięki waszej pomocy może zrobię coś sam a nie zakupię chińczyka przez którego będe płakał. Dobra więc zaczynam.

Jestem świeży w tym temacie i zwracam się do was niczym do ekspertów w tym temacie. na sprzet max chce wydać 1300 zł . chciałbym mieć ekran 7"mógłby być to tablet z gps.otóż cały zestaw żeby posiadał gps na androidzie, radio,bluetooth oraz mini dysk twardy bądź żeby obsługiwało kartę micro sd do 32GB. widziałem że podpinają jakieś płyty główne youtube.com/watch?v=U-h_J...eature=related jak to przebiega jak ukryć kable przy tablecie aby nie były z boku widoczne przy bocznych wejściach oraz jak to podpiąc pod fabryczne nagłośnienie. nie chce robić tym dyskotek tylko poprostu żeby grało jak oryginał aura przykładowo. z góry wielkie dzięki za każdą pomoc koledzy.

moim pomysłem jest radio pionek 350bt i do tego nad radiem zamontować tablet z gps na windzie i wszystko połączyć przez taśmy aby wyglądało jak zestaw. chodzi o ukrycie ekranu wiadomo przez złodziejami bo wiecej szkody zrobi niż warte, czekam na wasze podpowiedzi
adrianjanek19
Nowicjusz

Miejscowość: szydłowiec

• Ciekawe publikacje motoryzacyjne

Przeziębienie lub grypa, a czas reakcji kierowcy
    Mocne przeziębienie lub grypa mogą opóźnić czas reakcji kierowcy nawet o 10%. Dodatkowo na szybkość działania w sytuacji awaryjnej mogą także negatywnie wpływać zażywane leki. "Kierowca musi zachowywać się odpowiedzialnie. ...