REKLAMA

Forum samochodów hybrydowych, elektrycznych i konwencjonalnych
a ałdi masz lepiej?rysek45 napisał(a): słyszałem, że mocno droga w utrzymaniu jak coś się sypnie w tym 2.0T i zawieszenie słabe
rysek45 napisał(a):od wlascicieli Audi slyszalem, ze robili 200k na jednym bez wymiany zawieszenia
rysek45 napisał(a):uper auta, ale sabików prawie takich nie ma w ofertach, a Vectra C 2.0T słyszałem, że mocno droga w utrzymaniu jak coś się sypnie w tym 2.0T i zawieszenie słabe
o taki mi chodziło autor tematu chce jak mniemam coś z półki cenowej a4 b6 c230 kompressor robi robote i prawie sie mieści w spalaniu podanym przez autora959 napisał(a):Ewentualnie egzemplarze po 2003roku
959 napisał(a):Ps. widze, ze nadal 2.0T od GM wiedzie prym wsrod forumowych ekspertow jako silnik godny poleceniato forum zawsze poprawia mi wieczorami humor
mi wiadomo o sytuacji, w której "polecany" zestaw wahaczy z górnej półki (cena 1.5-2k) wytrzymuje 50-70tysrysek45 napisał(a):od wlascicieli Audi slyszalem, ze robili 200k na jednym bez wymiany zawieszenia i nic nie stukalo itd
mogles pytać o Vectręrysek45 napisał(a): w saabie jak pytałem to mi krzykneli cene za rozrząd prawie 2k