Podstawowe infor. i opinie o osobówkach ,porównania części itp. itd.

19 Maj 2017, 21:51

Witam was.
Nie mam pojęcia na temat samochodów ,części no kompletnie do tej pory mnie te tematy omijały szerokim łukiem ,widać do czasu ;)

Mam mnóstwo pytań i dylematów o różnych sprawach i chciałbym uzyskać odpowiedzi wraz z poradami o ile to możliwe .
Zacząć chciałem od napędu ,czy przód a tył to potężna różnica bo z tego co widzę BMW serii 1 w większości przypadków ma napęd na tył ,jestem nim zainteresowany ,a póki co na kursie prawka i dalej używałem tylko wozów z napędem na przód.?
Jakies konkretniejsze porady ucieszyliby mnie ,bo to wiedza w sumie na całe życie wiec wszystko co cenne przyswoję z chęcią. :ok:

Z góry dzięki,pozdrawiam.
MaciejeS
Nowicjusz

Prawo jazdy: 10 06 2017
Auto: Nie mam ,myśle szukam - pomocy
Paliwo: Benzyna + LPG
Typ: Hatchback
Skrzynia biegów: Manualna

• Ciekawe publikacje motoryzacyjne

Dlaczego warto rozważyć kupno samochodu elektrycznego?
    Zainteresowanie samochodami elektrycznymi stale rośnie i nie wygląda na to, aby w najbliższym czasie miało się to zmienić. Powody tego stanu rzeczy są różne, ale z pewnością najważniejsze są dwa – znaczące zmiany ...
    Ferrari F12 Berlinetta
    F12 to rasowy włoski grand tourer. Auto zachwyca osiągami - do pracy zaprzęgnięto w nim silnik V12 o mocy sporo ponad 700 KM, wygodnym i dopracowanym wnętrzem i oczywiście świetną, smukłą sylwetką z długą maską. Odmiana pozbawiona ...