Podsumowanie sezonu F1

04 Lis 2008, 22:30

Jaki kierowca was zaskoczył w tym sezonie, jakie były wasze typy , po prostu jaki był ten sezon F1 według was.
Skiba
Nowicjusz
Awatar użytkownika

Miejscowość: Bierzglinek k. Poznania

08 Lis 2008, 21:19

A według ciebie?
rally_jf
Nowicjusz

Miejscowość: Kraków

08 Lis 2008, 22:16

Wszystko ukladało się na piekną hiostorię : brazylijczyk, Brazylia, ostatni decydujący wyscig. Obeszło sie niestety ze smakiem. Koncówkę wyscigu można zaliczyć praktycznie do scen romantyczno-dramatycznych. Pyrrusowe zwycięstwo Massy, gorzkie łzy. Wyścig był niezwykle emocjonujący, bezinteresowna postawa Kubicy który to psując swoja nieskazitelność chciał pomóc odenieśc zwyciestwo Massie. Nawet bliskość koncernów nie pomoże.
Hamilton, dobry kierowca z odpychającą osobowością. Jak wiadomo świat potrzebuje bohaterów, ale kto takiego polubi ? oprócz fanboyów z wysp.
Baqś

08 Lis 2008, 23:21

Szkoda, że team Polaka troszkę zawiódł oczekiwania kibiców z Polski...
Requiem for a Dream.
Piter
Stały forumowicz

Zdjęcia: 239
Miejscowość: Kłodzko
Prawo jazdy: 15 03 2007
Auto: Audi A6 C5
Silnik: 1.9 TDI 131KM
Paliwo: Diesel
Typ: Kombi
Skrzynia biegów: Manualna
Rok produkcji: 2001

09 Lis 2008, 16:08

Grand Prix Brazylii było najgorszym GP w historii :/

Podsumować sezon hmmm najlepszy Kubicy tylko szkoda mi końcówki że się nie udało :/
Kubica(fs)
Nowicjusz

13 Lis 2008, 17:45

Pierwszy sezon F1 w którym zaliczyłem pełny cykl wyścigów (przed TV :P )
Ogólnie spoko było tak jak być powinno, wyjątkowo każdy wyścig miał w sobie coś. Oczywiście trochę szkoda, że końcówka nie bardzo dla Roberta.
Gizu
Początkujący

Miejscowość: Piotrków/Warszawa
  • Ciekawe publikacje motoryzacyjne

Audi Q7 – czy to najlepszy luksusowy SUV na rynku?
    Segment luksusowych SUV-ów nieustannie się rozwija, prezentując coraz to nowsze modele i innowacyjne rozwiązania technologiczne. Na tym wymagającym rynku Audi Q7 od lat utrzymuje swoją pozycję jako jeden z najbardziej ...
    Toyota Proace City Verso (od 2019)
    Oto współczesny odpowiednik Toyoty Verso – czyli osobowy kombivan segmentu C, którego pełna nazwa to Toyota Proace City Verso. Auto dysponuje 5 lub 7 miejscami oraz bagażnikiem o pojemności do 775 lub ...

05 Maj 2009, 12:33

Hamilton nie powinien wygrać
fokmenboss
Nowicjusz

Miejscowość: Raczki

06 Maj 2009, 01:24

Może i nie powinien, ale kolego nie wiem czy zauważyłeś, że po pierwsze temat jest już dość stary, a po drugie mamy już kolejny sezon, nowa walka, nowe zespoły i chyba już nie warto wracać do poprzedniego sezonu :wink:
Jeżeli wszystko jest pod kontrolą, to znaczy, że jedziesz zbyt wolno.
Quba
Zaawansowany
Awatar użytkownika

Miejscowość: Nowy Tomyśl
Prawo jazdy: 01 10 2006
Przebieg/rok: 25tys. km
Auto: Fiat Marea Weekend
Silnik: 1.9 JTD 110KM
Paliwo: Diesel
Typ: Kombi
Skrzynia biegów: Manualna
Rok produkcji: 2001

07 Maj 2009, 07:51

Ale mnie krew zalewa jak pomyśle że ten cienias wygrał z Massą na ostatnim zakręcie
fokmenboss
Nowicjusz

Miejscowość: Raczki