REKLAMA

Forum samochodów hybrydowych, elektrycznych i konwencjonalnych
Nie jest dozwolone!140V8 napisał(a):jak to jest z poganianiem światłami drogowymi, włączanie lewego kierunkowskazu albo wyprzedzanie prawą stroną w Polsce? czy jest to dozwolone?
Niestety zdarza się niektórzy kierowcy mają kompleksy i nic tego nie zmieni. Kierowca który ci mrugał pewnie rozpędzał się do większej prędkości 10min. i dlatego był taki zdenerwowany że musiał zwolnić. Ja zauważyłem że najczęściej mrugają kierowcy samochodów którzy mają słabe silniki pod maską140V8 napisał(a):sznur ciężarówek na prawym pasie wyprzedzam- ograniczenie 100km/h jadę 130 żeby jakoś to sprawnie szło nie ma gdzie zjechać bo ciężarówki blisko siebie z przodu też samochody wyprzedzają jedzie z tyłu skoda octavia i myślę sobie jak wyprzedzę to go puszczę a on podjeżdza mi na zderzak zaczyna mrugać światłami włącza lewy kierunkowskaz i wyprzedza mnie gdy już chciałem zjechać prawą stroną pokazując środkowy palec i hamuje mi pod nosem do tego, po czym odjeżdza
Kacper napisał(a):Ja zauważyłem że najczęściej mrugają kierowcy samochodów którzy mają słabe silniki pod maską
140V8 napisał(a):Witam chciałbym zapytać się jak to jest z poganianiem światłami drogowymi, włączanie lewego kierunkowskazu albo wyprzedzanie prawą stroną w Polsce? czy jest to dozwolone?
Kacper napisał(a):Nie jest dozwolone!