Co Ja bym zrobił mając 24lata i 30koła, hm...
Pierwsze to przespacerował bym się na Grochowską do VW. Tam ponoć Caddy można wyrwać jak się podyskutuje mocno to i za 70 koła oddadzą jakiego z 2013r.
Tak sobie bym wpłacił ze 20-25tysi na dzień dobry to na dowód bym go wyrwał. Resztę bym sobie na raty ukisił na 5 do 7lat. Pozostałość z 30 koła wsadził bym na konto i kisił na czarną chwilę gdy na rate przybraknie. Warszawa.... Miasto kiczu, wałów nad wałami wałem popędzanymi. Kupić używkę w stolycy i to jeszcze busiora to jak kupić sobie 2kg do własnej trumny.
Kolega jeszcze nie wie co to jest używany transporter widzę. Pora by się przekonał.
Mało to krwiopijców przy Modlińskiej. Wypchane po płoty. Wszystko od 2 właściciela i nie bite.
A Caddy oszybiony nawet łądny. Małego diselka i mniej jak 7l zupy jest. Przeglądy w ASO gwarancyjne - zrób pierwszy - resztę olej bo i tak nic to nie da. Zakonserwuj sobie podłogę i wózek na 15lat! Kupisz złom za 25-30tys. i się zaczyna. Rozrząd, opony, hamulce, płyny, oleje a czas śmiga. Za rok wózek będzie wart o 5-7koła mniej w chwili w której Ty - już zdążysz wrzucić do skarbony owe 4000! Jedno wiem. Nigdy w życiu wozu na warszawskich blachach i z Warszawy. Baaa... Nigdy z komisu! Weź sobie na raty za 45-50tys. rocznego Caddy od salonowców (pokazowy). Wyjdziesz na tym lepiej jak na czymkolwiek bo ... by doprowadzić używkę do ładu to trza najpierw przecinakiem sporo pojeździć.
Gdybym miał 24lata czyli był młodszy o dobre 12 - chłopie! Zapindalał bym na nowe auto! Nawet nie masz pojęcia jak wygląda koszt eksploatacji takich wraków 10letnich gdy człowiek z duperelą musi na warsztat śmigać. Mechanik pewnie nie jesteś więc tylko to Cię czeka i pamiętaj - po 5,6 latach taki wózek za 20000zł kosztuje 35000zł. Oby...!
Nie lepiej wpakować sobie w kieszeń jak spawaczom/szpachlarzom?
Tu na forum znajdzie się zaraz masa LINKOWCÓW co tam do swoich dziupli CIę zalinkują
![Mr. Green :mrgreen:]()
Większość ludzi na forach to takie dobre Marysie. No wiesz. Trza sprzedać. Bierz tamtego bo nic lepszego nie znajdziesz ale to tylko moje stwierdzenie po przeczytaniu kilku set wpisów
![Mr. Green :mrgreen:]()